Villavie

portfolio project

Dit project omvat:

pakket premium

- Webdesign op maat
- Webshop
- Bestelformulieren
- Salespage
- Ontwerp visuals

Tijdsduur: +/- 8 weken van intake tot oplevering.
Opleverdatum: 11 maart 2020

bezoek de website

WordPress

Begin 2020 kwam Eline bij mij voor haar nieuwe website. Eline en ik kennen elkaar stiekem al veel langer. Toen ik stage liep in mijn eerste opleiding bij Youth for Christ als meidenwerker, was Eline namelijk mijn stagebegeleider!

Daarom was het extra leuk om nu op deze manier met haar samen te mogen werken. Eline had al een huisstijl en foto's en de teksten regelde ze zelf. Ik mocht aan de slag voor een webdesign op maat, incl. webshop en bestelformulieren voor de online academy.

We zijn gestart met het bepalen van de pagina's en de indeling van de website. Nadat we samen tevreden waren met de schetsen, ben ik aan de slag gegaan met de bouw van de website. Ik leverde een opzet op met haar foto's en dummyteksten. Vervolgens heeft Eline mij de definitieve foto's gestuurd en de teksten geschreven. Klaar om de website af te ronden. In maart was het zover, we lanceerden de website. En dat werd tijd, want nu kon de inschrijving voor de online academy beginnen! 

Project omschrijving

case

Logo & Huisstijl

de basis

Eline had zelf al een huisstijl voor Villavie. Op basis van deze huisstijl ben ik de website gaan bouwen. De kleur roze was de hoofdkleur voor de website en voor de onderdelen van de online academy zijn we voor de kleur blauw gegaan. Naast deze kleuren bevat haar huisstijl nog meer kleuren, maar deze selectie hebben we samen gekozen voor de invulling van de website.

1

Nadat de huisstijl bepaald was, zijn we gestart met de website opzet. We bepaalden de definitieve pagina's, de navigatiestructuur en ik ben aan de slag gegaan met het bouwen. Hierbij lag mijn focus op de indeling van de pagina's, de vormgeving en de interactie. Alles rondom een duidelijke customer journey. Wat moet de klant het eerst zien? Wat wil je dat een mogelijk nieuwe klant het eerste afneemt? Hoe zorgen we ervoor dat de klant zijn weg naar jou weet te vinden? Dit zijn vragen die ik meeneem in het bouwen van de website. Nadat de website opzet klaar was en is goedgekeurd door Eline, kon Eline de teksten gaan schrijven en de foto's aanleveren. Vervolgens heb ik dit in de website geplaatst en ging er nog een correctieronde overheen. De mobiele weergave heb ik goed gezet en... Klaar om live te gaan! Een inkijkje in haar website:

Website Opzet

webdesign

2

Deel dit Project

met iemand die dit écht moet zien

volg VILLAVIE op instagram

Nieuwsgierig naar de rest van haar website of de academy van Eline?