VAN 8 JUNI T/M 3 JULI BEN IK OP vakantie!  DAAROM NU 10% korting op alle website templates met de KORTINGScode 'VAKANTIE23'

Over Studio Above

Wie zit hier achter?

haar bedrijf

arjanne &

Hi! Mijn naam is Arjanne en mijn missie is dat ondernemers zelf hun eigen website kunnen bouwen. Wanneer jij als ondernemer zelf je eigen website bouwt, denk je namelijk na over hoe je je bedrijf het beste kunt presenteren naar jouw potentiële klant. En door jouw website in te richten op jouw ideale klant, zul je meer potentiële klanten in je mailbox krijgen uit je website.

Met mijn unieke website templates maak ik het voor jou toegankelijk om je eigen website te hebben. Geen standaard website. Geen technisch gedoe (Hoera voor Showit!). En dat het goedkoper is om zelf je website te maken is alleen maar mooi meegenomen. Niet alleen in de eerste investering, maar ook in de toekomst. 

"Sla je dan niet je eigen glazen in?" Hoor ik je denken. Maar.. Jij verandert, jouw bedrijf veranderd en je website veranderd als het goed is mee. Handig als je al die aanpassingen in je website dan zelf kunt en onafhankelijk bent van een webdesigner toch? Volledige zelfregie. Hoe lekker is dat? 

Ik vind dat het voor jou als ondernemer toegankelijk moet zijn om je eigen website te kunnen bouwen.

Hoe help ik jou dan om je website zelf te kunnen maken?
Door het bieden van unieke website templates en professionele begeleiding. Met mijn programma leer ik je om een website te maken die niet alleen maar een visitekaartje is, maar ook gaat zorgen voor meer klanten. Door er achter te komen wie jouw ideale klant is en je website daarop in te richten, kun je van website bezoekers mogelijke klanten maken die contact met jou opnemen. Met mijn website templates heb jij ook nog eens een supersnelle start.

Heb jij alle kennis al in huis voor een ijzersterke, strategische website inhoud? Of is die investering op dit moment nog net iets te hoog voor je? Ga dan voor één van mijn unieke website templates en vul deze in. Pas hem aan waar nodig. Want alles is aan te passen in het toffe drag & drop programma Showit. Uh, wat is Showit? Ik noem het ook wel de Canva onder de website builders. Bedenk dat je in Canva een website gaat bouwen. Dat zou heerlijk zijn toch? Zo fijn werkt Showit. Drag & drop, easy to learn en alle design vrijheid. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Daarom werken al mijn website templates in Showit.

haar droom

arjanne &

Al mijn ervaring en kennis van de afgelopen 10 jaar heb ik gestopt in website templates en die kun jij nu kopen! Je krijgt een uniek design, geen standaard website zoals je ze vaak tegen komt.

Mijn droom? Heel veel ondernemers helpen aan een eigen professionele website die ze zelf hebben gemaakt én zelf kunnen aanpassen. Nu op mijn website en met mijn hulp via mijn online programma. Ook hier heb ik nog veel uitbreidingsdromen in, dus houd mijn bedrijf in de gaten ;). 

Bekijk website templates

shop de websitetemplates

Bekijk website templates

Check de academy!

Over mij

arjanne boven

En wie zit daar dan achter? Arjanne, aangenaam. Geboren in 1991 in Gorinchem, in 2008 verhuisd naar Utrecht, in 2013 getrouwd met Henk Boven en in 2018 verhuisd van de grote stad Utrecht naar het mooie Montfoort. 

Je maakt mij blij met groene thee of een lekkere cappuccino en Tony Chocolonely. Met heel veel zon en chillen in de tuin. Met sushi en rode wijn, ook al mag dat niet samen volgens de wijnkenner. 

Series kijken op Netflix doe ik iets te graag. Ik kan dan ook niet tegen cliffhangers en móet de volgende aflevering zien.

Mijn bedrijf begon ik in 2014 vanuit huis, in 2016 vanuit het leukste kantoor in Utrecht. in 2019 vanuit mijn grootste kantoor in Utrecht en sinds het voorjaar van 2020 weer vanuit huis. En dit bevalt me stiekem heel goed. 

Het liefste werk ik aan toffe website templates en dit hoop ik nog heel lang te doen. Kom je ons gezellig volgen op Instagram? 

Volg me op instagram