Over Studio Above

Wie zit hier achter?

haar bedrijf

arjanne &

Hi! Mijn naam is Arjanne en mijn missie is dat ondernemers zelf hun eigen website kunnen bouwen. Wanneer jij als ondernemer zelf je eigen website bouwt, denk je namelijk na over hoe je je bedrijf het beste kunt presenteren naar jouw potentiële klant. En door jouw website in te richten op jouw ideale klant, zul je meer potentiële klanten in je mailbox krijgen uit je website.
Daarnaast is het goed als jouw website regelmatig veranderd om te blijven matchen met jouw aanbod en klant. Hoe kun je dit nou makkelijker realiseren dan wanneer jij zelf je eigen website hebt gemaakt?

Met mijn unieke website templates maak ik het voor jou toegankelijk om je eigen website te hebben. Geen standaard website. Geen technisch gedoe (Hoera voor Showit!). En dat het goedkoper is om zelf je website te maken is alleen maar mooi meegenomen. Niet alleen in de eerste investering, maar ook in de toekomst. 

"Sla je dan niet je eigen glazen in?" Hoor ik je denken. Maar.. Jij verandert, jouw bedrijf veranderd en je website veranderd als het goed is mee. Handig als je al die aanpassingen in je website dan zelf kunt en onafhankelijk bent van een webdesigner toch? Volledige zelfregie. Hoe lekker is dat? 

Ik vind dat het voor jou als ondernemer toegankelijk moet zijn om je eigen website te kunnen bouwen.

Hoe help ik jou dan om je website zelf te kunnen maken?
Door het bieden van unieke website templates en professionele begeleiding. Met mijn programma leer ik je om een website te maken die niet alleen maar een visitekaartje is, maar ook gaat zorgen voor meer klanten. Door er achter te komen wie jouw ideale klant is en je website daarop in te richten, kun je van website bezoekers mogelijke klanten maken die contact met jou opnemen. Met mijn website templates heb jij ook nog eens een supersnelle start.

Heb jij alle kennis al in huis voor een ijzersterke, strategische website inhoud? Of is die investering op dit moment nog net iets te hoog voor je? Ga dan voor één van mijn unieke website templates en vul deze in. Pas hem aan waar nodig. Want alles is aan te passen in het toffe drag & drop programma Showit. Uh, wat is Showit? Ik noem het ook wel de Canva onder de website builders. Bedenk dat je in Canva een website gaat bouwen. Dat zou heerlijk zijn toch? Zo fijn werkt Showit. Drag & drop, easy to learn en alle design vrijheid. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Daarom werken al mijn website templates in Showit.

haar droom

arjanne &

Al mijn ervaring en kennis van de afgelopen 10 jaar heb ik gestopt in website templates en cursussen en die kun jij nu kopen! Je krijgt een uniek design, geen standaard website zoals je ze vaak tegen komt.

Mijn droom? Heel veel ondernemers helpen aan een eigen professionele website die ze zelf hebben gemaakt én zelf kunnen aanpassen. Nu op mijn website en met mijn hulp via mijn online programma. Ook hier heb ik nog veel uitbreidingsdromen in, dus houd mijn bedrijf in de gaten ;). 

shop de websitetemplates

Check de academy!

Over mij

arjanne boven

En wie zit daar dan achter? Arjanne, aangenaam!  Geboren in 1991 in Gorinchem, in 2008 verhuisd naar Utrecht, in 2013 getrouwd met Henk Boven en in 2018 verhuisd van de grote stad Utrecht naar het mooie Montfoort. 

Je maakt mij blij met groene thee of een lekkere cappuccino. Met sushi en rode wijn, ook al mag dat niet samen volgens de wijnkenner. Met een dikke knuffel van mij lieve zoontje en.. met heel veel zon en chillen in de tuin. Ik ben een echte zon aanbidder!

In mijn vrije tijd vind je mij veel in de keuken. Dan ben ik glutenvrij zuurdesembrood aan het bakken of lekkere taartjes en koeken. Love it!

Ik ben benieuwd naar jou! Kom je me volgen op Instagram?

Volg me op instagram

Dé 5 musthave elementen om van je websitebezoeker een klant te maken!

Ik heb een cadeautje voor je!