Over Studio Above

Wie zit hier achter?

Over mijn bedrijf

arjanne boven

Al sinds 2014 maak ik websites met mijn bedrijf Studio Above, nadat ik een HBO studie User Interaction Design volgde. Dat gaat over de gebruiksvriendelijkheid binnen websites. Als je bij mij een website template koopt of een website laat bouwen, weet je dus dat het met de gebruiksvriendelijkheid wel goed zit. 

Ik heb een creatief brein en krijg energie van het maken van website templates voor jou! Het is mijn missie om het maken van een website voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Een website is namelijk niet klaar nadat het is opgeleverd. Zie het als een huis! Je bedrijf veranderd, dus jouw website ook.
Daarom besloot ik in 2019 dat ik niet alleen maar websites op maat wilde maken, maar ook website templates wilde gaan bouwen en verkopen. Ik geloof dat ondernemers zelf hun website kunnen bouwen, zolang ze maar een goede basis hebben. Jij kunt dat dus ook!

Mijn droom

arjanne boven

Al mijn ervaring van de afgelopen jaren heb ik gestopt in website templates en die kun jij nu kopen! Je krijgt een uniek design, geen standaard website zoals je ze vaak tegen komt.

Mijn droom? Heel veel ondernemers helpen aan een eigen professionele website die ze zelf hebben gemaakt én zelf kunnen aanpassen. Nu op mijn website en met mijn hulp via mijn online programma. Ook hier heb ik nog veel uitbreidingsdromen in, dus houd mijn bedrijf in de gaten ;). 

Bekijk website templates

Lees meer over mijn online programma

Over mij

arjanne boven

En wie zit daar dan achter? Arjanne, aangenaam. Geboren in 1991 in Gorinchem, in 2008 verhuisd naar Utrecht, in 2013 getrouwd met Henk Boven en in 2018 verhuisd van de grote stad Utrecht naar het mooie Montfoort. 

Je maakt mij blij met groene thee of een lekkere cappuccino en Tony Chocolonely. Met heel veel zon en chillen in de tuin. Met sushi en rode wijn, ook al mag dat niet samen volgens de wijnkenner. 

Series kijken op Netflix doe ik iets te graag. Ik kan dan ook niet tegen cliffhangers en móet de volgende aflevering zien.

Mijn bedrijf begon ik in 2014 vanuit huis, in 2016 vanuit het leukste kantoor in Utrecht. in 2019 vanuit mijn grootste kantoor in Utrecht en sinds het voorjaar van 2020 weer vanuit huis. En dit bevalt me stiekem heel goed. 

Het liefste werk ik aan toffe website templates en dit hoop ik nog heel lang te doen. Kom je me gezellig volgen op Instagram? 

Volg me op instagram