Leer Showit kennen!

Ben je (creatief) ondernemer en ben je dagelijks aan het stoeien met je website? Het kan veel makkelijker.
Maak kennis met Showit! 

zullen we samenwerken?

Vragen over Showit?

Neem contact op

bekijk de templates

Is het aanpassen van je website niet zo makkelijk als dat ze zeiden? Of moet je elke maand je theme en plugins updaten voor de veiligheid van je website, met daarmee het risico dat je website er niet meer goed uit ziet?

Ik ken de struggles. Zelf heb ik 7 jaar met WordPress gewerkt, dus ik weet hoe het werkt. Ik kén de frustraties. Toen ik 1,5 jaar geleden Showit leerde kennen werd ik direct fan! Het liefst werk ik alleen nog maar met dit programma. Alles precies bouwen zoals je het in je hoofd hebt, geen technische updates meer én geen risico's dat je website er niet meer door werkt of dat je gehackt wordt omdat je website niet up to date is.

Met Showit kun jij zelf je eigen website bouwen en hoef je voor aanpassingen niet meer te wachten tot je webdesigner tijd heeft. Maak nu kennis met mijn templates voor Showit. Hiermee kun jij écht zelf je website bouwen. Check it out! 

Samenwerken

Download GRATIS Showit website template!

Drag & Drop template

Geen technisch gedoe

Pas gemakkelijk je huisstijl, teksten, foto's en blokken aan

Blijf op de hoogte van updates en acties

Ben jij toe aan een nieuwe website of nieuwsgierig of jij zelf je website kunt maken met één van onze website templates? Of het echt zo makkelijk is als dat de mensen in de reviews zeggen? Probeer het dan nu uit met ons gratis website template met 'over mij' pagina!

Gratis te gebruiken met de Showit gratis proefperiode

vorige

volgende

Reviews:

van tevreden klanten

Ik vond het template van Studio Above super fijn om mee te werken en heel makkelijk te gebruiken! Ben absoluut geen website wizzard (daarom heb ik ook het finishing touch pakket erbij geboekt), maar met jouw template is het zó gedaan en vooral ontzettend leuk om te doen. Dankjewel voor je prachtige werk en fijne hulp, ben er ontzettend blij mee!

bianca - house of shakti | www.houseofshakti.nu

template klant

Door te werken met een template van Studio Above hoef je niet vanaf 'scratch' te beginnen, maar kun je met bestaande tools het helemaal aanpassen naar je eigen smaak!

Marinda - Marinda pierik fotografie | www.marindapierikfotografie.nl

template klant

Dankzij het template en de support van Studio Above heb ik nu een mooie frisse website, die ik zelf heb gemaakt! Het template is zo handig, omdat hij al helemaal doordacht en compleet is. Mooi vormgegeven. En je kunt hem nog helemaal aanpassen! Aanrader!

lotte - sweet charlotte | www.sweetcharlotte.nl

template klant

Ik ging er zonder website en zonder enige kennis van Showit in, maar ik vertrok aan het einde van de dag superblij met een gepersonaliseerde versie van het template dat ik had uitgekozen.

STEPHANIE - INSTANT SIDEKICK | www.instantsidekick.nl

MASTERCLASS

Ook al heb je geen verstand van een website "maken", dan is deze dag erg leerzaam en zeker een must om aan deel te nemen. En je gaat natuurlijk naar huis met een toffe website.

evelyn - de beauty kiosk | www.debeautykiosk.nl

MASTERCLASS

Ik had totaal geen ervaring met een website maken. Deze masterclass leek mij dan ook zo makkelijk! Het idee dat ik het zelf kon, zonder altijd van iemand afhankelijk te zijn, leek mij wel wat. Ik kan je nu dan ook zeggen, dat het een enorme aanrader is. Ik ben naar huis gegaan met heel veel informatie om zelf thuis verder aan de slag te gaan en met een mooie website! Het was een goed georganiseerde dag, waar ik met plezier op terug kijk!

joyce - bloemenzo joyce | www.bloemenzojoyce.nl

MASTERCLASS