Leer Showit kennen!

Ben je (creatief) ondernemer en ben je dagelijks aan het stoeien met je website? Het kan veel makkelijker.
Maak kennis met Showit!

<<< BEKIJK HIER DE VIDEO

zullen we samenwerken?

Vragen over Showit?

plan een gratis strategie call

bekijk de templates

Is het aanpassen van je website niet zo makkelijk als dat ze zeiden? Of moet je elke maand je theme en plugins updaten voor de veiligheid van je website, met daarmee het risico dat je website er niet meer goed uit ziet?

Ik ken de struggles. Zelf heb ik 7 jaar met WordPress gewerkt, dus ik weet hoe het werkt. Ik kén de frustraties. Toen ik in 2019 Showit leerde kennen werd ik direct fan! Sterker nog, sinds 2021 werk ik alleen nog maar met dit programma. Alles precies bouwen zoals je het in je hoofd hebt, geen technische updates meer én geen risico's dat je website er niet meer door werkt of dat je gehackt wordt omdat je website niet up to date is.

Met Showit kun jij zelf je eigen website bouwen en hoef je voor aanpassingen niet meer te wachten tot je webdesigner tijd heeft. Maak nu kennis met mijn templates voor Showit. Hiermee kun jij écht zelf je website bouwen. Check it out! 

bouw je eigen website

vorige

volgende

Reviews:

van tevreden klanten

Ik vond het template van Studio Above super fijn om mee te werken en heel makkelijk te gebruiken! Ben absoluut geen website wizzard (daarom heb ik ook de adviescall erbij geboekt), maar met jouw template is het zó gedaan en vooral ontzettend leuk om te doen. Dankjewel voor je prachtige werk en fijne hulp, ben er ontzettend blij mee!

bianca - house of shakti | www.houseofshakti.nu

template klant

Door te werken met een template van Studio Above hoef je niet vanaf 'scratch' te beginnen, maar kun je met bestaande tools het helemaal aanpassen naar je eigen smaak!

Marinda - Marinda pierik fotografie | www.marindapierikfotografie.nl

template klant

Dankzij het template en de support van Studio Above heb ik nu een mooie frisse website, die ik zelf heb gemaakt! Het template is zo handig, omdat hij al helemaal doordacht en compleet is. Mooi vormgegeven. En je kunt hem nog helemaal aanpassen! Aanrader!

lotte - sweet charlotte | www.sweetcharlotte.nl

template klant

Download de gratis pdf en start de weg naar jouw ideale website die gaat zorgen voor meer droomklanten.

Dé 5 musthave elementen om van je bezoeker een klant te maken!

gratis e-book

Start de weg naar jouw ideale website

Weet op welke knoppen je moet drukken

Na het downloaden van de pdf ontvang je een aantal mails vol waardevolle tips om jou verder te helpen naar jouw beste website ooit.

Geen visitekaartje maar een winstgevende website

download jouw gratis e-book nu >>>

Jouw beste website ooit