The Belle

Showit website template

bekijk de demo

investering: €299,- excl. 21% btw

in winkelwagen

The Belle

Op zoek naar een trendy website met een inspirerende en warme uitstraling? Dan is ons Showit website template The Belle absoluut iets voor jou!

The Belle is modern, on trend, vol ronde vormen en daardoor heeft het een wat chiquere uitstraling. Het perfecte thema voor interieurprofessionals, maar natuurlijk te gebruiken voor elke ondernemer met een dienst die helemaal verliefd is op dit ontwerp!

Het template bevat verschillende pagina's, zoals een aanbodpagina, portfolio, uitgebreide link in bio pagina en een in de media pagina.

Het template is helemaal naar wens aan te passen, zodat het 100% matcht met de uitstraling van jouw bedrijf. Pas gemakkelijk de kleuren, lettertypen, afbeeldingen en tekst aan en je hebt in no time een hele mooie professionele website! 

Lees hieronder wat je krijgt bij aankoop wanneer je het template koopt en hoe het werkt.

website template

Beschrijving

over het template

Dit template is perfect voor:

Interieurprofessionals
Ondernemers met een dienst

Dit is wat je krijgt:

Het template The Belle, gemaakt met:

Homepage
Diensten pagina
Portfolio project pagina
Werkproces pagina
Over mij pagina
In de media pagina
Blog
Contact
Coming Soon pagina
404 pagina
Uitgebreide pagina voor Instagram links
Leeg pagina template om zelf nieuwe pagina's van te maken

Tekstuele handleiding + checklist

Dit is wat je aan kunt passen in het template:

Alles!

Waarom Showit?

Geen kennis nodig van code
Geen Photoshop nodig
Het ontwerp is flexibel, alles is aan te passen
Makkelijk in gebruik, alles is drag & drop!
Geen technisch onderhoud
Super goede support & service

Hoe het werkt (in het kort):

Wanneer je dit template koopt, ontvang je een unieke 'share key'
Maak een account aan bij Showit
Voeg de Showit share key toe aan je account
Pas de kleuren en lettertypen aan
Zet je eigen afbeeldingen erin
Schrijf je eigen teksten
Koppel de website aan je domein
Lanceer je website!

Al deze stappen worden uitgebreid uitgelegd in de bijgevoegde handleiding.

ik wil dit template!

Liever een handleiding in video vorm? Vink dan bij het afrekenen deze cursus aan bij het kassakoopje en ontvang hier €50,- korting op.

Showcase!

Websites die klanten zelf hebben gemaakt met dit template:

Rosa Living
Interieurontwerp
Hattem

www.rosaliving.nl

Meer Eigenwijsheid
Holistisch leefstijl- en vitaliteitscoach
Klarenbeek

www.meereigenwijsheid.nl

Jouw website hier?
Tag @studio.above dan op Instagram als je website live staat!

instagram.com/studio.above

Miskraamcoach Manon
Miskraamcoach
Kampen

www.miskraamcoachmanon.nl

Reviews:

van tevreden klanten

Dankzij het template en de support van Studio Above heb ik nu een mooie frisse website, die ik zelf heb gemaakt! Het template is zo handig, omdat hij al helemaal doordacht en compleet is. Mooi vormgegeven. En je kunt hem nog helemaal aanpassen! Aanrader!

lotte | sweetcharlotte.nl

Door zelf te werken, met een template, aan onze website, met behulp van de fantastische handboeken, hebben wij nu zelfregie over onze website. We kennen alle ins en outs en dat is fantastisch. Natuurlijk moet je er even tijd in stoppen maar geloof ons, met de template erbij en de handboeken, wordt het een stuk makkelijker en levert het je in de toekomst tijdswinst op. En dat laatste, dat willen we toch allemaal?

En laten we niet vergeten te melden... De templates zijn super mooi vormgegeven, creatief en uniek. Aan te passen aan jouw huisstijl.

wlliam & wesley | cortijosylvestre.com

Voor mijn eigen bedrijf vind ik het belangrijk zelf mijn website te kunnen beheren en wijzigen wanneer ik wil. Door de templates van Studio Above heb ik mijn huisstijl heel goed kunnen toepassen. Mede omdat het heel gebruiksvriendelijk is en makkelijk naar eigen hand heb kunnen zetten. Arjanne is super aardig, toegankelijk en meedenkend. Ik zou haar en haar templates aan iedereen aanraden die zelf hun site willen creëren en bijhouden, je krijgt er een hobby bij zou ik maar zeggen!

injesas | injesasinterieur.nl

Ik zag er als een berg tegenop om zelf mijn website te maken, maar wat een verslaving is het als je er eenmaal mee aan de slag bent! Met het template van Studio Above is het ontzettend eenvoudig om er zelf jouw eigen touch aan te geven en heb je hem snel af. Echt een aanrader! Nooit meer anderen hoeven vragen om jouw website aan te passen, maar het zelf a-la-minute kunnen doen. Top!

Nicole Wenting | www.nicoleregelthet.nl

masterclass deelnemer

Wat een heerlijkheid! Eindelijk een programma dat websites bouwen leuk maakt. Alsof ik een fotoboek aan het maken ben, met heel veel fijne, makkelijke opties die het voor een control-freak als mij echt leuk maken om het zelf te doen. De masterclass was goed opgebouwd met een fijne balans tussen uitleg, zelf aan de slag en 1 op 1 hulp tussendoor. Het resultaat na 1 livedag had ik op een andere manier nooit zo snel voor elkaar gekregen.

claartje schouten | www.teamstories.nl

masterclass deelnemer

Toen ik ging werken met Arjanne, besefte ik al gauw dat overstappen van WordPress naar Showit een goede keuze was. Het is zoveel gebruiksvriendelijker! Na werken met Arjanne weet je precies wat er nodig is om live te gaan met je website. Arjanne leert je de technische onderdelen van Showit en je gaat ook echt zelf aan de slag. Een perfecte combi als je het mij vraagt. Als je zelf je website wil maken en kunnen aanpassen, dan is dit echt iets voor jou!

eline van gurp | Thebrandmovement.nl

masterclass deelnemer

Wanneer je dit template koopt, krijg je ook nog een aantal gratis bonussen! Ik vind het nou eenmaal heel leuk om cadeautjes te geven. Deze extra's krijg je bij aankoop van dit template:

cadeautjes

Wacht, er is meer!

Deze templates zijn aan te passen in een gratis Canva account. Zo kun je jouw nieuwe website lancering goed aanpakken! En je mag de templates daarna natuurlijk ook nog gebruiken.

styleguide template

social media templates

instagram story templates

Deel dit template

met iemand die dit écht moet zien

Good to know:

weet dit voor je een template koopt

De afbeeldingen in dit template zijn gratis te gebruiken. Ze komen uit UnSplash, waar je nog veel meer mooie stockphoto's kunt vinden!

Je hebt een betaald Showit5 account nodig om dit website template te kunnen gebruiken. Hier heb je een creditcard voor nodig.

Omdat het om een digitaal product gaat kun je het helaas niet retouren of omruilen.

Je krijgt bij elk template 3 cadeautjes! Deze zijn aan te passen in Canva, een online ontwerp tool (gratis)

Je kunt alleen een blog gebruiken in Showit met een WordPress koppeling. Maar wees niet bang, Showit helpt je om een clean WordPress installatie te koppelen.

Er zit een heleboel tijd en liefde in mijn templates en cursussen :). Het is niet toegestaan gekochte templates en cursussen te delen met anderen.