Website Templates

you can do this!

YOU CAN DO THIS!

Met mijn templates is het bouwen van een website voor jouw onderneming een eitje! Je werkt met het programma Showit en onze templates als basis.

Alles in het template is drag & drop, geen technisch gedoe en jij hebt zelf de controle. Bij de aankoop van een template ontvang je een gratis tekstuele handleiding, zodat je direct aan de slag kunt.

Liever onder begeleiding bouwen? Meld je dan aan voor het online programma van 6 weken!

Over de website templates:

Stel je eigen huisstijl in, plaats je eigen tekst en foto's

Drag & Drop website templates

Ontvang toffe bonussen voor een vliegende start

Werkt met Showit

Zelf je website bouwen?

met een professioneel resultaat

direct naar de shop

Zo bouw jij zelf je website:

met een professioneel resultaat

1. Kies een template in de shop
 2. Maak een Showit account aan en laad je template in
3. Stel je kleuren en fonts in
4. Zet je logo erin, plaats je eigen foto’s en teksten
5. Vul de coming soon page
6. Koppel je domeinnaam
6. Boek een finishing touch pakket (optioneel)
6. Lanceer je website!

Check ook mijn YouTube kanaal voor een kijkje in Showit!

bekijk de academy

Liever onder begeleiding werken?

vorige

volgende

Reviews:

van tevreden klanten

Ik wilde graag zelf mijn website maken wordt gek van WordPress en andere ingewikkelde sites.
Voor mijn eigen bedrijf vind ik het belangrijk zelf mijn website te kunnen beheren en wijzigen wanneer ik wil. Door de templates van Studio Above heb ik mijn huisstijl heel goed kunnen toepassen en een website gecreëerd die mij representeert en ademt. De templates van Studio Above zou ik iedereen aanraden!

Via Milou van Mevrouw Knot kwam ik in aanraking met Arjanne toen ik noemde dat ik graag zelf mijn site zou willen maken maar gek wordt van wordpress en alle andere ingewikkelde websites. Ik heb daar weleens in gewerkt maar vond het erg onhandig. Voor mijn eigen bedrijf vind ik het belangrijk zelf mijn website te kunnen beheren en wijzigen wanneer ik wil. Na een webinar masterclass en een call met Arjanne was ik direct overtuigd! Door de templates van Studio Above heb ik mijn huisstijl heel goed kunnen toepassen en een website gecreëerd die mij representeert en ademt. Mede omdat het heel gebruiksvriendelijk is en makkelijk naar eigen hand heb kunnen zetten en na het finishing touch uurtje was het zover, hij is af! Arjanne is super aardig, toegankelijk en meedenkend. Ik zou haar en haar templates aan iedereen aanraden die zelf hun site willen creëren en bijhouden, je krijgt er een hobby bij zou ik maar zeggen! Onwijs bedankt Arjanne! 

Saskia - in je sas interieur | www.injesasinterieur.nl

template klant

Ik vond het template van Studio Above super fijn om mee te werken en heel makkelijk te gebruiken! Ben absoluut geen website wizzard (daarom heb ik ook het finishing touch pakket erbij geboekt), maar met jouw template is het zó gedaan en vooral ontzettend leuk om te doen. Dankjewel voor je prachtige werk en fijne hulp, ben er ontzettend blij mee!

bianca - house of shakti | www.houseofshakti.nu

template klant

Ik zag er als een berg tegenop om zelf mijn website te maken, maar wat een verslaving is het als je er eenmaal mee aan de slag bent! Met het template van Studio Above is het ontzettend eenvoudig om er zelf jouw eigen touch aan te geven en heb je hem binnen een dag af. Echt een aanrader! Nooit meer anderen hoeven vragen om jouw website aan te passen, maar het zelf a-la-minute kunnen doen. Top!

nicole wenting - nicole regelt het! | www.nicoleregelthet.nl

masterclass klant

Door te werken met een template van Studio Above hoef je niet vanaf 'scratch' te beginnen, maar kun je met bestaande tools het helemaal aanpassen naar je eigen smaak!

Marinda - Marinda pierik fotografie | www.marindapierikfotografie.nl

template klant

Dankzij het template en de support van Studio Above heb ik nu een mooie frisse website, die ik zelf heb gemaakt! Het template is zo handig, omdat hij al helemaal doordacht en compleet is. Mooi vormgegeven. En je kunt hem nog helemaal aanpassen! Aanrader!

lotte - sweet charlotte | www.sweetcharlotte.nl

template klant

Ik ging er zonder website en zonder enige kennis van Showit in, maar ik vertrok aan het einde van de dag superblij met een gepersonaliseerde versie van het template dat ik had uitgekozen.

STEPHANIE - INSTANT SIDEKICK | www.instantsidekick.nl

MASTERCLASS

Ook al heb je geen verstand van een website "maken", dan is deze dag erg leerzaam en zeker een must om aan deel te nemen. En je gaat natuurlijk naar huis met een toffe website.

evelyn - de beauty kiosk | www.debeautykiosk.nl

MASTERCLASS

Ik had totaal geen ervaring met een website maken. Deze masterclass leek mij dan ook zo makkelijk! Het idee dat ik het zelf kon, zonder altijd van iemand afhankelijk te zijn, leek mij wel wat. Ik kan je nu dan ook zeggen, dat het een enorme aanrader is. Ik ben naar huis gegaan met heel veel informatie om zelf thuis verder aan de slag te gaan en met een mooie website! Het was een goed georganiseerde dag, waar ik met plezier op terug kijk!

joyce - bloemenzo joyce | www.bloemenzojoyce.nl

MASTERCLASS