Website in één dag!

showit website laten maken

Voor ondernemers die klaar zijn voor een snelle verandering

meer leuke klanten

En zou het fijn zijn als iemand je niet alleen uitlegt hoe het moet, maar dit ook daadwerkelijk uit handen neemt?

Het wordt tijd dat je jouw website in de lucht krijgt!

Je bent al even bezig, maar hebt nog geen website. Of je hebt al een website maar deze kan echt niet meer. Je hebt alleen nu even niet het budget of de tijd om hier echt een salesmachine voor te (laten) bouwen. 

Eén van mijn website templates spreekt je aan én past inhoudelijk bij wat jij nodig hebt. 

Je hebt al een huisstijl, foto's en wil graag snel live. 

Laat mij je helpen!

Het is nu echt de hoogste tijd!

want...

Wat kan ik voor je doen?

Website in a day

1. 

...met minimaal 4 pagina's: Een homepage, medium length aanbodpagina, over mij en contact. Op basis van een website template, zonder toevoegingen of rigoreuze aanpassingen. Het template uit mijn shop is al de perfecte match! Liefde op het eerste gezicht. Uiteraard vormen we hem om in jouw huisstijl en zetten we samen de website live!
Bij oplevering ontvang je het hele website template (t.w.v. €299,- excl. btw) én de Showit Video handleiding cursus (t.w.v. €249,- excl. btw), zodat je zelf je website kunt uitbreiden wanneer je maar wilt!

2.

Een strategische coming soon page: Een landingspagina welke je (tijdelijk) kunt gebruiken als website, maar zo lang als jij nodig hebt. Dit is niet zomaar een 'mijn website komt er aan' pagina, maar een strategische webpagina waarop jouw bezoeker ziet wat je doet, voor wie, jou leert kennen en wordt gemotiveerd om contact met jou op te nemen. Deze coming soon page is op basis van een template uit mijn shop en de rest van het template (t.w.v. €299) krijg je ook, zodat je die later zelf kunt vullen. Uiteraard koppelen we ook je domeinnaam en zetten we samen jouw coming soon page live! Alsof dit nog niet genoeg is krijg je bij oplevering ook nog de Showit Video Handleiding cursus, zodat je Showit niet zelf hoeft uit te zoeken.

Dit lever je zelf aan: Je huisstijl en een mapje met zo'n 5 - 15 foto's. De teksten schrijven we samen of besteden we uit aan een tekstschrijver (niet inbegrepen in de prijs). 

Dit lever je zelf aan: Je huisstijl (logo, kleuren en lettertypen, of we gebruiken die van het template) en een mapje met zo'n 10-15 foto's. De teksten schrijven we samen of besteden we uit aan een tekstschrijver (niet inbegrepen in de prijs) of schrijf je na de dag en plaats je zelf. Tegen meerprijs kun je dit ook achteraf altijd nog aan mij uitbesteden.

Complete website

Strategische coming soon page

3.

Voor jouw nieuwe aanbod: Een uitgebreide salespage in de layout van één van mijn website templates of van jouw bestaande Showit website. Ik bouw deze salespage volgens de AIDA formule. Een bewezen formule voor goed converterende salespages. 

Dit lever je zelf aan: een mapje met zo'n 5-15 foto's en eventueel een concept tekst.

Salespage

4.

Een andere vraag wat ik voor jou in 1 dag kan doen? Ik sta open voor requests! Stuur je me een voorstel? Dan laat ik je weten of dit voor mij binnen dit concept haalbaar is.

Andere vraag?

Of

Of

Of

Let's go! Snel die website online!

let op: Maximaal 2 plekjes per maand beschikbaar

stuur jouw aanvraag in

Sinds het eerste contact had ik gelijk het gevoel “Ja, die begrijpt het he-le-maal, dit gaat goed komen.”

Door haar kritische vragen werd ik zelf ook aan het denken gezet over mijn bedrijfsvisie. Zij maakt de website die ik (in eerste instantie) maar vaagjes in mijn hoofd had zitten.

En toen ik hem zag bevestigde het maar weer dat ik de goede keuze had gemaakt door Arjanne in te schakelen! Vakwerk.

- ilse / De Reistoko

Zo maken we jouw website in one day!

Zo maken we jouw
website in one day!

ready?

1

Kick-off

Zodra ik jouw aanvraag binnen heb plannen we een strategie call, zodat ik tijdens de dag precies weet wat ik voor je ga maken. Natuurlijk plannen we ook gelijk dé dag in, zodat jij weet wat je kunt verwachten. Ik hou van transparantie en duidelijkheid!
Handig: je ontvangt direct een lijstje met wat ik van je nodig heb om de dag zo efficient mogelijk te benutten. Je levert dit een week voor de dag bij mij aan.

2

Jouw dag!

Op dé dag, ga ik de hele dag voor jou aan de slag. Ik ben alleen voor jou beschikbaar.  We werken op afstand van elkaar, dus het is belangrijk dat je deze dag bereikbaar bent via whatsapp en/of mail. 


3

Launch!

Yes, we koppelen indien nodig jouw domeinnaam en we lanceren jouw nieuwe website/coming soon page/salespage (omcirkel wat van toepassing is). 

Lukt het onverhoopt toch niet om het af te krijgen vandaag? Dan zorg ik zonder meerprijs dat het afgesproken werk binnen een week alsnog klaar is.


Let's go! Snel die website online!

let op: Maximaal 2 plekjes per maand beschikbaar

stuur jouw aanvraag in

Ik ben lang zelf bezig geweest met een website maken en geprobeerd deze te onderhouden. Maar het was het altijd net niet. Ik kon niet voor elkaar krijgen met wat ik precies in gedachten had en ik maakte het eerder rommelig.
Ik wist dat Arjanne van Studio Above mij kon helpen.

 Ik ben super blij met het eindresultaat. Ik heb een website die overzichtelijk is, informatief, die bij mij past, modern en klanten scrollen er makkelijk doorheen.

- JOANNA / JOANNA FOTOGRAFIE

Wat is jouw investering?

voor jouw website in a day

Ik sta de hele dag voor jou beschikbaar

Het maakt niet uit wat je kiest. Of het nou een complete website, strategische coming soon page met website opzet of een uitgebreide salespage is, als het maar binnen 1 dag past!

Hoe zou het zijn als dit eindelijk van jouw to do lijst kan worden afgestreept? Je hier niet langer over wakker hoeft te liggen?

Laat mij je helpen!

Jouw investering: €1795,- excl. btw

stuur nu jouw aanvraag in

In één dag klaar, met een fijne cursus erbij, zodat je zelf aan de slag kunt met je website. Ik raad het je zeker aan! Ik heb nu een supermooie website met een professionele uitstraling waarin mijn huisstijl goed naar voren is gekomen!

- wendy

Let's go! Eindelijk die website online!

let op: Maximaal 2 plekjes per maand beschikbaar

stuur jouw aanvraag in

Arjanne van Studio Above weet hoe je een website maakt en helpt je van begin tot eind door dit proces heen.
Daarbij communiceert ze heel duidelijk, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

En belangrijker nog, ze gaat voor het beste resultaat zodat het uiteindelijk een website is geworden die helemaal bij mij past en waarmee we een stevige fundering voor de toekomst hebben neergezet. Ik vind het de investering dan ook meer dan waard!

- marijn / mei voor jullie

FAQ

twijfel je nog? Je bent niet voor niets helemaal onderaan deze pagina gekomen. als je toch nog twijfelt, hier enkele veelgestelde vragen & mijn antwoorden.

Wanneer vind de betaling plaats?

Zodra ik jouw aanvraag binnen heb stuur ik jou een voorstel voor een aantal data voor een strategie gesprek en voor dé dag! Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor de datum stuur ik jou een factuur. Deze moet binnen de betaaltermijn van 14 dagen betaald zijn, maar ten minste voordat de kick-off plaats vind.

Ik wil heel graag een nieuwe website, maar de investering komt me nu niet uit. Kan ik betalen in termijnen?

Liever niet, maar als je in 2 maandtermijnen wilt betalen is dit mogelijk. Je betaald dan 2 termijnen van €1050 excl. btw. De eerste om de datum defintief vast te leggen in mijn agenda en de 2 vind een maand later plaats.

Ik heb nog nooit van Showit gehoord, iedereen die ik ken gebruikt WordPress. Is dit wel een slimme zet voor mij?

WordPress is het meest gebruikte programma om je website in te bouwen, maar dat wil niet zeggen dat dit voor jou de ideale match is. Ik werkte er 7 jaar mee, maar toen ik Showit leerde kennen ging er een wereld voor me open! Het werkt alsof je in een vormgevingsprogramma werkt: Alles is drag & drop en je zit niet vast aan een raster. Daarnaast heb je geen technische updates in Showit met het risico dat je website kapot gaat. Do I need to say more? Bekijk hier de website van Showit.

Hoe lang duurt het voor die nieuwe website live is?

Ik probeer de website echt in de dag zelf te lanceren. Het kan altijd zijn dat het iets langer duurt, omdat we moeten wachten op de koppeling met je domeinnaam, showit of een andere technische dingen waar we geen invloed op hebben. Maar in de meeste gevallen zal de website dezelfde dag live kunnen. 

Ik heb nog geen huisstijl, kan ik toch starten?

Een goede huisstijl is herkenbaar, past bij je bedrijf en vormt de visuele basis van je website. Maar beter live dan de website voor je uitschuiven omdat er nog geen tijd of budget is voor een huisstijl. Aanpassen en optimaliseren kan altijd nog! Wanneer je nog geen eigen professionele huisstijl hebt, gebruiken we die van het gekozen template.

Heb ik een creditcard nodig?

Yes, om je abonnement bij Showit te betalen heb je een creditcard nodig. Showit is het platform waar ik jouw website op bouw en waar jij hem in de toekomst super makkelijk kan aanpassen. Heb je er geen en wil je hem ook nog niet aanvragen? Probeer dan je ouders of een goede ondernemersvriendin. 

Wat zijn de kosten van Showit?

De kosten zijn afhankelijk van je wensen. Heb je een blog nodig? Of redirects (doorstuurlinkjes van je oude website naar je nieuwe)? Ga dan voor pakket 2 of 3. De abonnementen beginnen bij $19 per maand en lopen op tot $34 per maand. Geloof mij, het is je investering meer dan waard! Dit is inclusief het gebruik van het programma, goede support van Showit via chat en hosting voor je website. Scheelt je daar weer kosten in. Showit kan zo ook garanderen dat je website goed beveiligd is.
Ook heb je geen duur technisch onderhoudsabonnement meer nodig, omdat er geen technische updates zijn. Aanpassingen aan je website kun je vanaf nu met Showit ook zelf. Win win! 

Hoeveel tijd moet ik reserveren in mijn agenda?

Dit hangt natuurlijk af van wat je wel/niet uitbesteed. Stel dat je jouw huisstijl/teksten en foto's uitbesteed en dus zo min mogelijk zelf wilt doen, dan verwacht ik dat je echt maar een paar uurtjes nodig hebt. 1. Voor het invullen van mijn aanvraagformulier, 2. voor onze strategiecall (ong. 1 uurtje) en 3. om bereikbaar te zijn tijdens de dag wanneer ik vragen heb en 4. om mijn werk even te checken wanneer ik klaar ben!

Is Showit wel goed voor mijn SEO?

Yes! Je kunt aan elke pagina een seo titel, meta description en keywords toevoegen. Ook kun je voor social media en whatsapp een uitgelichte afbeelding toevoegen. 
Als je kiest voor het 2e of 3e Showit abonnement, kun je ook nog eens redirects (doorstuurlinkjes van je oude website naar je nieuwe) toevoegen, zodat mensen niet op een 404 belanden. Je kunt alt teksten toevoegen aan je afbeeldingen en elk tekst element een H1, H2, H3, nav of p tag geven. Daarnaast zijn je teksten inhoudelijk natuurlijk belangrijk!

Waar kan ik de website templates zien?

We bouwen de website / strategische coming soon page op basis van een website template. De kleuren, lettertypen (eigen lettertypen uploaden is mogelijk), foto's, teksten, maar ook grootte van elementen of juist de vorm of dingen toevoegen/weghalen zijn aan te passen. Hier kun je de templates bekijken! 

Twijfel je nog steeds?

Je hebt niet voor niets al deze hele pagina tot hier gelezen. Maar als je nog steeds twijfelt, plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij in. Dan kan ik je vragen beantwoorden en kun je mij je twijfels laten weten. Ik beloof je dat ik eerlijk zal zijn!

Kun je ook een shop bouwen in Showit?

Heb jij een website die alleen maar producten verkoopt? Dan zijn we helaas geen match. Verkoop jij een dienst en heb je ter ondersteuning een aantal fysieke / digitale producten? Dan kunnen we mogelijk wel aan de slag. Laten we even bellen.

Waar moet ik mijn domeinnaam vastleggen?

Heb je nog geen domeinnaam? No worries! Je domeinnaam is je website adres, wat begint met www en eindigt met bijv. .nl. Ik adviseer je om deze vast te leggen bij Vimexx, als je mogelijk wilt dat je mijn hulp kunt inschakelen met het koppelen met Showit. Dit werkt voor mij het meest efficient, omdat ik hier vaker in heb gewerkt en dus precies weet waar alle instellingen zitten. Je hebt bij je domeinnaam een klein hosting pakket bij nodig voor je mail. Bij Vimexx kan dit al voor €0,45 per maand!

belafspraak inplannen

Of vraag nu jouw dag aan!

versturen

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met de privacy verklaring.

Wooh! Ik heb er zin in!

Gefeliciteerd met je keuze! Ik stuur je zsm een mail met datumvoorstel. PS: Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag.

Houdt ook je spambox in de gaten.

JAAA, WE GAAN AAN DE SLAG!

Aanvraagformulier