Mei voor Jullie

portfolio project

Dit project omvat:

premium

- website bouw op basis van template Be Bold
- Extra toevoeging: portfolio, custom aanbodpagina en enkele nieuwe blokken

Tijdsduur: 6 weken van start bouwen tot oplevering.
Opleverdatum: 18 juli 2023

bezoek de website

Showit

Marijn geeft interieuradvies op maat voor jouw droomhuis. Naast dat ze een aantal jaar geleden cum laude is afgestudeerd als interieurontwerper aan de NIA Academie, heeft ze in 2006 een master afgerond in de Moderne Kunst. Ze is dus naast interieurontwerper ook nog eens kunsthistoricus en vind het niets leuker om kunst toe te passen in haar interieurontwerpen. 

Voor deze toffe interieurontwerper moest dan ook een fantastische website komen. Ze besteedde haar huisstijl uit aan niemand minder dan Mevrouw Knot en ze liet hele mooie foto's maken door Wonderwood Fotografie. De perfecte ingredi├źnten voor een hele mooie website die ik voor Marijn mocht realiseren.

Ik deel deze website dan ook met trots!

Project omschrijving

case

Logo & Huisstijl

de basis

Mevrouw Knot ontwierp de branding van Mei voor Jullie, wat samen met het template Next Level de basis werd voor deze website. Milou verzorgde zowel het logo als de kleuren. Dit zorgde voor een super sterk en herkenbaar fundament voor alle marketingdoeleinden van Mei voor Jullie!

1

De vormgeving van de site van Marijn: Minimalistisch en trendy. Helemaal matchend met de stijl van de foto's en de andere marketing materialen van Marijn. Een kloppend totaalplaatje.

Website

webdesign

2

Marijn Jostmeijer | www.meivoorjullie.nl

"

"

Arjanne van Studio Above weet hoe je een website maakt en helpt je van begin tot eind door dit proces heen. Daarbij communiceert ze heel duidelijk, zodat je precies weet waar je aan toe bent. En belangrijker nog, ze gaat voor het beste resultaat zodat het uiteindelijk een website is geworden die helemaal bij mij past en waarmee we een stevige fundering voor de toekomst hebben neergezet. Ik vind het de investering dan ook meer dan waard!

Deel dit Project

met iemand die dit ├ęcht moet zien

website hulp

Wil jij ook jouw nieuwe website door mij laten maken? Bekijk hier mijn pakketten: