De Reistoko

portfolio project

Dit project omvat:

pakket deluxe

- Custom website ontwerp
- Bouw van de website

Tijdsduur: 8 weken van start bouwen tot oplevering.
Opleverdatum: 26 maart 2021

bezoek de website

Showit

Ilse Thorborg, eigenaar van De Reistoko, startte haar 2.0 versie van haar bedrijf. Ze durfde deze stap te nemen middenin de lockdown, hoe stoer is dat? Zo is ze er helemaal klaar voor wanneer we eindelijk weer mogen reizen. En na het maken van deze website kan ik in ieder geval niet wachten, maar denk ik ook niet als je de website van Ilse bekijkt.

Bij Ilse ben je op het goede adres als je geen standaard vakantie wilt, maar een reis waarin je het land echt beleefd als een local. Ilse ontzorgt je van A tot Z bij het plannen en beleven van je reis. 

Wil je ook zo'n mooie reis maken, die je nooit meer vergeet?
Ilse staat te springen om voor je aan de slag te gaan.

Project omschrijving

case

Logo & Huisstijl

de basis

Mevrouw Knot maakte de huisstijl van Ilse, waarmee ik nauw samenwerkte voor deze website. Milou verzorgde de huisstijl met o.a. het logo, de kleuren, de fonts en de kaarten op de bestemmingspagina's. Dit zorgde voor een mooi geheel, matchend bij de reiswereld, de doelgroep en bij wat Ilse voor ogen had!

1

Doordat we de website van Ilse realiseerde in Showit, konden we alle kanten op met de vormgeving. Speels gebruik van vlakken in de kleuren van Mevrouw Knot, zorgt voor een fris resultaat wat helemaal past bij deze tijd.

We zijn begonnen vanaf een wit canvas, dus het is écht een uniek design. Je zult geen website tegenkomen die hetzelfde is. 

Website

webdesign

2

Sinds het eerste contact had ik gelijk het gevoel “Ja, die begrijpt het he-le-maal, dit gaat goed komen.”

Door haar kritische vragen werd ik zelf ook aan het denken gezet over mijn bedrijfsvisie. Zij maakt de website die ik (in eerste instantie) maar vaagjes in mijn hoofd had zitten.

En toen ik hem zag bevestigde het maar weer dat ik de goede keuze had gemaakt door Arjanne in te schakelen! Vakwerk.

Ilse Thorborg | www.dereistoko.nl

"

"

Deel dit Project

met iemand die dit écht moet zien

website hulp deluxe

Ga jij voor een uniek design en wil je ook een website op maat laten bouwen in Showit? Bekijk hier mijn pakketten: