Kennismakingsgesprek

digitaal kopje koffie

laten we bellen

Wat leuk dat je interesse hebt in één van mijn websitepakketten. Ik ben benieuwd naar je dromen, plannen en wensen.

Laten we even bellen om je wensen door te spreken. Vul je van te voren ook even mijn vragenlijst in? Dan vergeten we niets belangrijks. Hieronder kun je een afspraak maken.

Ga je voor een website template, maar wil je even overleggen? Dan kun je stap 1 en 2 hieronder overslaan.

Wat leuk dat je interesse hebt!

plan een vrijblijvend telefoongesprek in

Stap 3

Plan het kennismakingsgesprek in

Twijfel je welk website template het meest geschikt is? Of dat Showit voldoet aan jouw eisen? Wil je door mij je website laten bouwen? Voor al deze vragen is het handig om even te bellen. Plan zelf het vrijblijvende telefoongesprek in via onderstaande button. 

Uitbesteden? Plan een kennismakingsgesprek in naast het maken van een Pinterest bord en het invullen van de vragenlijst. 

Plan een kennismakingsgesprek in

Stap 1

maak een pinterest bord

Om te inventariseren of wij een geschikte match zijn en om jou het beste van dienst te kunnen zijn, wil ik je vragen om voor het kennismakingsgesprek een Pinterest bord te maken. De link hiervan deel je met mij in de vragenlijst.

Vul het Pinterest bord met al je wensen, sfeerplaatjes en alles waarvan je denkt dat het van belang is voor de vormgeving van de nieuwe website voor jouw bedrijf.

Stap 2

vul de vragenlijst in

Als je het bouwen van je website wilt uitbesteden, vul dan ook even de vragenlijst in voor het gesprek, dat helpt ons samen efficient het gesprek door te gaan en zorgt ervoor dat we geen belangrijke vraagstukken vergeten.

Doe dit het liefst minimaal 24 uur voor de afspraak.

ga naar de vragenlijst