Toch liever uitbesteden?

ik help je graag 1:1 met jouw nieuwe showit website!

Plan nu jouw vrijblijvende kennismakingsgesprek voor het bouwen van jouw website in 2023!

kennismaking plannen

1. Website in a day

template vullen

2. 1 op 1 vip

obv template

3. 1 op 1 vip

uniek design

Één van de templates uit de shop past precies bij jouw wensen, maar je besteed het maken van die site maar al te graag uit.

Je ontvangt een professioneel vormgegeven website o.b.v. een template en jouw huisstijl. 

Liever een strategische coming soon page of supersterke salespage in één dag? Dit is ook mogelijk!
Tell me more!

Jij wilt graag een website die meer is dan alleen een visitekaartje, eentje die ook echt zorgt dat jouw ideale klant staat te springen om jouw dienst af te nemen! Daarom trappen we dit traject af met een strategiedag! We doen o.a. een deep-dive in jouw droomklant en bepalen jouw ideale inhoud voor de website. 

Je ontvangt een strategische website die jouw branding uitademt. Na oplevering krijg je toegang tot de Showit video handleiding cursus en een websitetraining via zoom. Duur: 8 weken vanaf start bouwen.
Tell me more!

Jij wilt graag een website die écht uniek is. Niet gebouwd op basis van één van mijn templates maar ontworpen vanaf een wit canvas
We trappen het traject af met een strategiedag: We doen o.a. een deep-dive in jouw droomklant en bepalen jouw ideale inhoud voor de website. 

Je ontvangt een strategische website op maat die jouw branding uitademt. Na oplevering krijg je toegang tot de Showit video handleiding cursus en een websitetraining via zoom. Duur: 8-10 weken vanaf start bouwen.
Tell me more!

€1995,-

v.a. €2995,-

v.a. €3995,-

tijdelijk 500 euro korting!