Een website die voor jou gaat werken

showit website laten maken

Voor ondernemers die meer willen dan een visitekaartje

meer leuke klanten

is het nog wel een match?

Waarom zorgt jouw website niet voor die toffe klanten?

Jij bent goed in je werk. Je hebt een website. Er komen bezoekers. Maar die bezoekers worden geen klanten. Ze verlaten jouw website net zo snel weer als dat ze er kwamen.

Of misschien krijg jij wel berichtjes van geinteresseerden, maar hoor je later niets meer. Of zijn ze gewoon niet de mensen waar jij het liefst mee zou werken. 

Ze zien de échte waarde niet in van wat jij doet. Jouw website klopt niet meer. Je bent eruit gegroeid. 

Het is tijd voor een nieuwe website. En niet zo maar eentje!

Je voelt het aan alles. Het is tijd voor een nieuwe website.

Dit is wat jij zoekt!

Jij wil een website die klopt. Meer is dan een visitekaartje. Eentje die voor jou gaat werken.

Een website die er visueel uit ziet om door een ringetje te halen, concurrentie weg laat vallen. 

Een website waar de bezoeker een mindshift maakt. De bezoeker gaat van potentiële klant naar iemand die staat te springen om jouw dienst af te nemen. 

Alles klopt. De plek waar de bezoekers binnen komen. De customer journey, de call to actions, jouw aanbod. Het sluit allemaal naadloos aan op jouw ideale klant.

Een nieuwe website, die zorgt voor de leukste klanten, de klanten waar jij het liefst mee werkt. 

Waardoor werken weer leuk(er) wordt. 


Sinds het eerste contact had ik gelijk het gevoel “Ja, die begrijpt het he-le-maal, dit gaat goed komen.”

Door haar kritische vragen werd ik zelf ook aan het denken gezet over mijn bedrijfsvisie. Zij maakt de website die ik (in eerste instantie) maar vaagjes in mijn hoofd had zitten.

En toen ik hem zag bevestigde het maar weer dat ik de goede keuze had gemaakt door Arjanne in te schakelen! Vakwerk.

- ilse / De Reistoko

Hi, mijn naam is Arjanne Boven en in de afgelopen 10 jaar heb ik honderden klanten mogen helpen aan een nieuwe website. Met bijna 10 jaar webdesign ervaring en een hbo diploma user interaction design in mijn zak ben ik dé persoon om jou te helpen.

Ik maak gebruiksvriendelijke websites gericht op de klanten waar jij het liefste mee werkt. Websites die niet alleen maar gaan over wat jij doet. Maar websites die gericht zijn op jouw doelgroep. Waar jouw ideale klant zich aangesproken voelt, een verlangen krijgt en na wat rondneuzen op jouw website staat te springen om jouw dienst af te nemen. Een website die jouw bezoeker stuurt naar de juiste plek: een aanvraag in jouw mailbox.

Dat is wat ik het liefste maak en waar ik goed in ben. Niet zomaar een online visitekaartje. Maar eentje die vóór jou gaat werken. 

Heb jij geen tijd en zin om zelf je website te maken, maar besteed jij het bouwen van die website maar al te graag uit? Plan dan een kennismakingsgesprek in zodat we beiden kunnen voelen of we een match zijn. 

Let's create your online

presence!

Nice to meet you!

ik wil zoomen!

Ik maak gebruiksvriendelijke websites, gericht op de klanten waar jij het liefste mee werkt.

Zo bereiken wij jouw ideale website

ready?

1

Kickoff!

We trappen het traject af met een strategiedag, in midden NL (de locatie ontvang je van mij). Lukt dit niet voor jou? Dan doen we een korte versie via Zoom.

We doen o.a. een deep-dive in jouw droomklant en bepalen jouw ideale inhoud voor de website. Zo weet ik precies wat ik moet maken en jij straks wat je moet schrijven (of aan je tekstschrijver verteld). Alles voor het beste resultaat: Een website die van de leukste bezoekers klanten maakt!

2

Plan!

Ik werk alle informatie uit de strategiedag uit in een plan. Jij ontvangt van mij de allereerste opzet voor jouw nieuwe website en een lijst met wat ik wanneer van jou nodig heb. Ook maak ik een planning zodat jij precies weet wat je wanneer kunt verwachten, wanneer je tijd vrij kunt plannen in je website voor benodigde content en natuurlijk wanneer die nieuwe website live gaat!

3

Aan de slag!

Jij levert de eerste benodigdheden bij mij aan, zoals jouw huisstijl en je plant een brandingshoot met een fotograaf die we samen hebben uitgekozen. Ook kun je van start met de concept teksten. 

Ik bouw de 1e opzet van jouw website om in een versie die helemaal is ondergedompeld in jouw huisstijl.

volgende stap

4

De inhoud

Jij gaat op basis van mijn opzet en tekst aanwijzingen aan de slag om de definitieve teksten te schrijven en je bepaalt welke foto waar gaat komen. 

Liever een tekstschrijver inhuren? Dat kan natuurlijk ook. 

Wanneer jij alles op de afgesproken datum hebt aangeleverd, plaats ik alles in de website.

5

Finishing touch

Tijd voor de laatste check! Je loopt nog 1 keer door de website heen, checkt wat je nog anders wilt en ik werk dit uit. 

Ready to launch?

6

It's time to launch!

Yes, het is zover. Feest! Jouw website gaat live. Klaar om jouw nieuwe klanten te verwelkomen. 

We plannen een persoonlijke training via zoom waarin ik jou uitleg hoe je zelf aanpassingen doet én je krijgt toegang tot mijn Showit video handleiding cursus. 

Je kunt dus in de toekomst altijd zelf je website aanpassen en mag er alles mee doen wat je wilt.Toch die wijzigingen liever uitbesteden? Je bent welkom. 

yes, Laten we zoomen!

Ik ben lang zelf bezig geweest met een website maken en geprobeerd deze te onderhouden. Maar het was het altijd net niet. Ik kon niet voor elkaar krijgen met wat ik precies in gedachten had en ik maakte het eerder rommelig.
Ik wist dat Arjanne van Studio Above mij kon helpen.

 Ik ben super blij met het eindresultaat. Ik heb een website die overzichtelijk is, informatief, die bij mij past, modern en klanten scrollen er makkelijk doorheen.

- JOANNA / JOANNA FOTOGRAFIE

Wat levert het jou op?

het resultaat

Dit traject is geen online cursus. Ik vraag je ook geen 25K om jouw website te bouwen. 

Wel neem ik mijn klanten uiterst serieus en ga ik voor het beste kwaliteit. 

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer we jouw doelgroep helder hebben, een aanbod hebben die precies is wat jouw doelgroep nodig heeft en hier een ijzersterke website voor maken die hier naadloos op aansluit, jij:

↦ Wilt een website hebt waarop jouw bezoeker een mindshift doormaakt. Van geïnteresseerde naar 'dit is precies wat ik nodig heb'. Dit is dus veel meer dan een visitekaartje.

↦ Daarom trappen we ons traject af met een strategiedag, voor het beste resultaat!

↦ Doordat jij straks een professionele website hebt die precies aansluit bij jouw doelgroep, kun jij hogere prijzen vragen en jouw investering super snel terugverdienen.

↦ En dat natuurlijk meteen creatieve vormgeving, zodat jij opvalt tussen de massa. 

↦ Last but not least: doordat je van mij een persoonlijke websitetraining krijgt na oplevering én toegang tot de Showit video handleiding cursus, kun jij ook nog eens op elk moment zelf jouw website aanpassen. Toch die wijzigingen liever uitbesteden? Je bent welkom. 

Stel je eens voor: je hebt straks een prachtige website, die naadloos aansluit bij jouw doelgroep waardoor ze staan te springen om jouw dienst af te nemen en jouw leukste klant te worden, terwijl jij de tarieven kunt vragen wat het resultaat van jouw aanbod écht waard is. Hoe gaat dat er voor jou uit zien? Wat voor impact gaat dit hebben op jouw bedrijf? En op je privéleven?

Wacht niet langer! Neem jezelf en je bedrijf serieus.

Waar kies jij voor?

Een website die meer is dan een visitekaartje. 

Compleet uitbesteden

Jij wilt een goede website en je wilt dit compleet uitbesteden! Om snel een goed resultaat te bieden bouwen we vanaf een template die jij een goede basis vindt. Uiteraard zet ik het template helemaal om in jouw huisstijl en kijken we in de strategiedag samen welke onderdelen wel en niet nodig zijn. Mix and match tussen de blokken is mogelijk.

Toch iets nodig wat niet in het template zit? Tegen meer prijs kunnen we het template altijd uitbreiden of omgooien! Sky is the limit!

Vanaf 3495,-

wat krijg ik voor dit bedrag?

excl. 21% btw

- Voor de basis de keuze uit alle templates uit mijn shop
- Aantal pagina's? Evenveel als in het template
- 3 blog berichten
- 3 portfolio projecten
- Nieuwe blokken, extra pagina's, blogs of projecten is mogelijk tegen meerprijs.
- Kickoff: Offline strategiedag in IJsselstein (UT), 1:1!
- Concrete planning met lanceerdatum
- 1-op-1 Website training na oplevering
- Bonus: Levenslang toegang tot de Showit video handleidingcursus t.w.v. 249,-

excl. showit abonnement van $19 - $34 per maand. Je hebt hier een creditcard voor nodig.

Wat lever jij zelf aan? Klik hier!

Jij wilt een goede website, maar er is een template die jij een goede basis vindt. Uiteraard zet ik het template helemaal om in jouw huisstijl en kijken we in de strategiedag samen welke onderdelen wel en niet nodig zijn. Mix and match tussen de blokken is mogelijk. Toch iets nodig wat niet in het template zit? Tegen meer prijs kunnen we het template altijd uitbreiden.

De meeste klanten kiezen voor dit pakket, omdat het (meestal) voordeliger is dan een website vanaf een wit canvas, maar door een eigen huisstijl toch anders wordt dan anderen.

Vanaf 2995,-

wat krijg ik voor dit bedrag?

- Kickoff: Offline strategiedag in IJsselstein (UT) of online via zoom
- Concrete planning met lanceerdatum
- In de website: 5 pagina's: Homepage, Aanbodpagina, Over mij pagina, Blog of Portfolio met 3 berichten/projecten, Contactpagina (meer mogelijk tegen meerprijs)
- Coming soon page
- Instagram link in bio pagina
- 1-op-1 Website training na oplevering
- Bonus: Levenslang toegang tot de Showit video handleidingcursus t.w.v. 249,-

excl. showit abonnement van $19 - $34 per maand. Je hebt hier een creditcard voor nodig.

Wat lever jij zelf aan?

excl. 21% btw

Aanlevering:
- Voordat we starten: Een professionele, niet zelfgemaakte huisstijl (tenzij je grafisch ontwerper van beroep bent)
- Op basis van mijn eerste opzet voor jou: teksten en professionele foto's.

Teksten liever uitbesteden? Dat kan! Geef dit aan bij het kennismakingsgesprek.

Nog een huisstijl ontwerper of fotograaf nodig? Ook hierin adviseer ik je graag. 

ik wil zoomen!

Jij wilt een goede website, maar er is een template die jij een goede basis vindt. Uiteraard zet ik het template helemaal om in jouw huisstijl en kijken we in de strategiedag samen welke onderdelen wel en niet nodig zijn. Mix and match tussen de blokken is mogelijk. Toch iets nodig wat niet in het template zit? Tegen meer prijs kunnen we het template altijd uitbreiden.

De meeste klanten kiezen voor dit pakket, omdat het (meestal) voordeliger is dan een website vanaf een wit canvas, maar door een eigen huisstijl toch anders wordt dan anderen.

Vanaf 2995,-

wat krijg ik voor dit bedrag?

Aanlevering:
- Voordat we starten: Een professionele, niet zelfgemaakte huisstijl (tenzij je grafisch ontwerper van beroep bent)
- Op basis van mijn eerste opzet: teksten en professionele foto's.

Uitbesteden:
Teksten liever uitbesteden? Dat kan! Geef dit aan bij het kennismakingsgesprek.

Nog een huisstijl ontwerper of fotograaf nodig? Ook hierin adviseer ik je graag. 

ik wil zoomen!

excl. 21% btw

Zijn we een match?

vraag een kennismakingsgesprek aan

plan hier je call

Wacht niet te lang!

Arjanne van Studio Above weet hoe je een website maakt en helpt je van begin tot eind door dit proces heen.
Daarbij communiceert ze heel duidelijk, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

En belangrijker nog, ze gaat voor het beste resultaat zodat het uiteindelijk een website is geworden die helemaal bij mij past en waarmee we een stevige fundering voor de toekomst hebben neergezet. Ik vind het de investering dan ook meer dan waard!

- marijn / mei voor jullie

FAQ

twijfel je nog? Je bent niet voor niets helemaal onderaan deze pagina gekomen. als je toch nog twijfelt, hier enkele veelgestelde vragen & mijn antwoorden.

Wanneer vind de betaling plaats?

Na ons kennismakingsgesprek stuur ik je de offerte van het gekozen traject. Nadat jij deze hebt geaccordeerd, stuur ik jou een factuur van het hele bedrag óf in 2 maandtermijnen, waar jou voorkeur naar uit gaat! De 1e factuur moet betaald zijn voor de strategiedag. Tijdens de strategiedag bepalen we evt. meerwerk en wat hier de kosten voor zijn. Natuurlijk kan ik eerde vast een schatting maken.

Ik wil heel graag een nieuwe website, maar de investering komt me nu niet uit. Kan ik betalen in termijnen?

I get it! En daarom kun je in 2 maandtermijnen betalen. De eerste betaal je bij het reserveren van je plekje, de tweede een maand later.

Ik heb nog nooit van Showit gehoord, iedereen die ik ken gebruikt WordPress. Is dit wel een slimme zet voor mij?

WordPress is het meest gebruikte programma om je website in te bouwen, maar dat wil niet zeggen dat dit voor jou de ideale match is. Ik werkte er 7 jaar mee, maar toen ik Showit leerde kennen ging er een wereld voor me open! Het werkt alsof je in een vormgevingsprogramma werkt: Alles is drag & drop en je zit niet vast aan een raster. Daarnaast heb je geen technische updates in Showit met het risico dat je website kapot gaat. Do I need to say more? Bekijk hier de website van Showit.

Hoe lang duurt het voor die nieuwe website live is?

Bij een website vanaf een template duurt het gemiddeld 8 weken en een website vanaf een wit canvas 10 weken. Geteld vanaf de strategiedag. Als je een grote website nodig hebt met veel pagina's kan het iets langer zijn.

Ik heb nog geen huisstijl, kan ik toch starten?

Een goede huisstijl is herkenbaar, past bij je bedrijf en vormt de visuele basis van je website. Daarom begin ik pas met bouwen als deze klaar is. De reden waarom ik een professionele huisstijl vraag die niet door jouzelf gemaakt is, is omdat de kwaliteit meestal beter is en omdat er bij een zelfgemaakte huisstijl later in het traject vaak toch twijfel ontstaat, wat zorgt voor vertraging in het proces en mindere kwaliteit van de website. Tip: Een goede ontwerper waar ik graag mee samen werk is Mevrouw Knot! Let op, het laten maken van een huisstijl kost vaak ook een week of 6. Wacht dus niet te lang! Neem wel vast contact met me op voor een kennismakingsgesprek, want soms zit mijn agenda maanden vol. Zo kunnen we vast samen vooruit plannen.

Heb ik een creditcard nodig?

Yes, om je abonnement bij Showit te betalen heb je een creditcard nodig. Heb je er geen en wil je hem ook nog niet aanvragen? Probeer dan je ouders of een goede ondernemersvriendin. 

Wat zijn de kosten van Showit?

De kosten zijn afhankelijk van je wensen. Heb je een blog nodig? Of redirects (doorstuurlinkjes van je oude website naar je nieuwe)? Ga dan voor pakket 2 of 3. De abonnementen beginnen bij $19 per maand en lopen op tot $34 per maand. Geloof mij, het is je investering meer dan waard! Dit is inclusief het gebruik van het programma, goede support van Showit via chat en hosting voor je website. Scheelt je daar weer kosten in. 
Ook heb je geen duur technisch onderhoudsabonnement nodig, omdat er geen technische updates zijn. Aanpassingen aan je website kun je vanaf nu met Showit ook zelf. Win win!
PS: Sluit het abonnement 1 dag voor module 5 af, dan kun je optimaal gebruik maken van de proefperiode.

Hoeveel tijd moet ik reserveren in mijn agenda?

Wanneer je zelf de teksten schrijft en gaat kiezen welke foto je waar wilt hebben, adviseer ik om hier echt een paar weken voor te blokken in je agenda. Het hangt er natuurlijk vanaf hoe groot jouw website is en hoe snel jij schrijft, hoeveel tijd dit is. Maar onderschat dit niet en begin op tijd, zodat je op tijd volgens planning kunt aanleveren. Vertraging is voor mij heel vervelend en heeft helaas consequenties.

Is Showit wel goed voor mijn SEO?

Yes! Je kunt aan elke pagina een seo titel, meta description en keywords toevoegen. Ook kun je voor social media en whatsapp een uitgelichte afbeelding toevoegen. 
Als je kiest voor het 2e of 3e Showit abonnement, kun je ook nog eens redirects (doorstuurlinkjes van je oude website naar je nieuwe) toevoegen, zodat mensen niet op een 404 belanden. Je kunt alt teksten toevoegen aan je afbeeldingen en elk tekst element een H1, H2, H3, nav of p tag geven. Daarnaast zijn je teksten inhoudelijk natuurlijk belangrijk!

Waar kan ik de website templates zien?

Wanneer je kiest voor traject 'op basis van een template' werk ik in de basis vanuit een template. Let op: Alles is in de templates aan te passen! De kleuren, lettertypen (eigen lettertypen uploaden is mogelijk), foto's, teksten, maar ook grootte van elementen of juist de vorm of dingen toevoegen/weghalen. Hier kun je ze bekijken! De websites hoeven echt niet op elkaar te lijken. Bekijk de websites van Joanna Fotografie en Studio One of a Kind maar eens. Deze heb ik beiden gebouwd op template The Belle, maar zijn totaal verschillend!

Twijfel je nog steeds?

Je hebt niet voor niets al deze hele pagina tot hier gelezen. Maar als je nog steeds twijfelt, plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij in. Dan kan ik je vragen beantwoorden en kun je mij je twijfels laten weten. Ik beloof je dat ik eerlijk zal zijn!

Kun je ook een shop bouwen in Showit?

Heb jij een website die alleen maar producten verkoopt? Dan zijn we helaas geen match. Verkoop jij een dienst en heb je ter ondersteuning een aantal fysieke / digitale producten? Dan kunnen we wel aan de slag. Vraag hiernaar in het kennismakingsgesprek.

Kun je ook een academy bouwen?

Jij wilt je eigen online academy? Super tof, doen! Ik heb hier wat informatie geschreven over hoe ik dit doe. Voor het inrichten hiervan werk ik graag met een andere ondernemer samen of je kunt natuurlijk ervoor kiezen om dit zelf te doen.

Waar moet ik mijn domeinnaam vastleggen?

Je domeinnaam is je website adres, wat begint met www en eindigt met bijv. .nl. Ik adviseer je om deze vast te leggen bij Vimexx, als je mogelijk wilt dat je mijn hulp kunt inschakelen met het koppelen met Showit. Mocht je een mailadres willen met je domeinnaam erin (wel zo profi!), dan heb je hier een klein hosting pakket voor nodig. Bij Vimexx kan dit al voor €0,45 per maand!

kennismakingsgesprek plannen