Creëer jouw ijzersterke website

in 6 weken!

online programma

Hét programma waarin jij
stap-voor-stap leert hoe je strategisch jouw website opbouwt én technisch gaat bouwen in 6 weken, waardoor jij droomklanten gaat aantrekken zonder afhankelijk te zijn van een webbouwer!

Je hebt al zo hard gewerkt om te staan waar je nu staat, maar je voelt dat je méér kan halen uit je bedrijf. Misschien heb je al een website maar merk je dat de klanten niet binnenstromen zoals je had gehoopt, of start je nog maar net en weet je gewoon niet waar te beginnen.

Voor veel bedrijven is hun website een visitekaartje of uithangbord. Opvallen en gevonden worden zonder een kwalitatief goed webdesign en een strategische inhoud, is tegenwoordig steeds lastiger. 

Je weet dat je een krachtige website nodig hebt die jouw expertise en persoonlijkheid reflecteert, zodat je jezelf kan onderscheiden. Een goed converterende website die strategisch is ingedeeld en staat als een huis. Wil jij meer klanten, omzet en vrijheid creëren in je bedrijf?

Wil jij een website die meer is dan alleen een visitekaartje? Een website die vóór jou gaat werken? Lees dan snel verder.

Vertel me meer!

In 6 weken een professionele website waarmee jij je droomklanten binnen gaat halen.

Ga nu met mij aan de slag:

Is dit herkenbaar?

Je hebt een website, maar hij converteert niet. Je haalt er geen klanten uit..

Je hebt al een website, maar hij is niet meer helemaal up to date

Je bent je huidige website ontgroeid. Je hebt nu ervaring als ondernemer en die website.. die past niet meer bij je.

Je hebt nog helemaal geen website, maar je gaat gelijk voor het beste.

Je bent begonnen aan je website, maar je krijgt het maar niet zoals je hem in je hoofd hebt. Uren heb je gespendeerd aan je website. Inmiddels ben je gefrustreerd omdat je hem maar niet krijgt zoals jij wilt. 

Je bent afhankelijk van een websitebouwer. Je hebt net een nieuw e-book geschreven en die wil je op je website zetten, maar nu moet je weken op die websitebouwer gaan zitten wachten. Je bent er klaar mee! Kon je het maar zelf doen.

Help! Dat bouwen van die website blijkt toch een stuk technischer dan ik dacht...

Ja! Hoe los ik dit op?

Hoe klinkt dit voor jou?

... You are in control! Je kunt hem zelf bouwen én je weet hoe hem moeiteloos aan kunt passen

... Concurrentie? Ben ik niet meer bang voor. Mijn website past bij mij, mijn bedrijf en sluit naadloos aan op mijn ideale klant

... De website zit strategisch in elkaar en stuurt jouw bezoekers naar jouw inbox

... Website bezoekers staan te springen om jouw dienst af te nemen

... Je genereert hierdoor meer inkomsten en omzet. Je krijgt die drive weer te pakken!

... je stuurt mensen weer zelfverzekerd naar je website, omdat hij precies is zoals jij hem in je hoofd hebt en je wéét wat die website voor je gaat doen

Dit wil ik!

Wat nou als ik jou vertel dat dit allemaal mogelijk is? Dat jij dit zelf kunt doen? Dat jij over 6 weken je eigen strategische website hebt gemaakt en exact weet hoe je hem aanpast én bijhoudt?

Wat nou als wij jou vertellen dat dit allemaal mogelijk is? Dat jij dit zelf kunt doen? 

Wat komt er aan bod?

De modules

1

Jouw droomklant

Wie is jouw ideale klant? Dat gaan we vandaag ontdekken. Wat is een ideale klant voor je website? Ook gaan we de tekst voor de 'Over Mij' pagina schrijven.

2

Het aanbod

We gaan nu aan de slag met je aanbod. Hoe presenteer je die zo op je website dat jouw ideale klant dit aanbod gaat afnemen en misschien nog wel meer?

3

De pagina's van je website

Welke pagina's moeten er in je website komen en hoe worden deze aan elkaar gelinkt? Wat is een goede volgorde? We gaan aan de slag met je customer journey!

volgende modules

4

Bepaal de inhoud

Nu komt een leuk onderdeel! Je gaat kiezen welk template je gaat gebruiken als basis voor je website! Je gaat nu alle foto's verzamelen en teksten afronden.

5

We gaan bouwen!

Yes: het is zover! Dit is de week dat je daadwerkelijk gaat starten met het bouwen van jouw website. Je krijgt uitleg over Showit, bouwt de coming soon page én er is ruimte om aan andere deelnemers vragen in de leeromgeving te stellen.

6

Let's go online!

De laatste week! Je bouwt je website af, we gaan je domeinnaam koppelen, ik geef je SEO tips, je plant de lancering van je website en bedenkt wat hier mogelijk voor actie aan vast komt en hoe je de lancering gaat delen.

Week 3

De pagina's van je website

Welke pagina's moeten er in je website komen en hoe worden deze aan elkaar gelinkt? Wat is een goede volgorde? We gaan aan de slag met je customer journey!

Week 4

Kies je template & bepaal de inrichting

Nu komt een leuk onderdeel! Je gaat kiezen welk template je gaat gebruiken als basis voor je website! Je gaat nu alle foto's verzamelen en teksten afronden.

Week 5

Bouw je website!

Yes: het is zover! Dit is de week dat je daadwerkelijk gaat starten met het bouwen van jouw website. Je krijgt uitleg over Showit, bouwt de coming soon page én er is ruimte om aan andere deelnemers vragen in de leeromgeving te stellen.

Week 6

Koppel je domeinnaam & Plan de lancering

De laatste week! Je bouwt je website af, we gaan je domeinnaam koppelen, ik geef je SEO tips, je plant de lancering van je website en bedenkt wat hier mogelijk voor actie aan vast komt en hoe je de lancering gaat delen.

Mijn website is precies geworden zoals ik hem in mijn hoofd had. eindelijk op een eenvoudige manier mijn website naar een hoger niveau tillen. Easy, peasy, superbreezy!

- daphne

Wat levert het je op?

Tijdens dit programma leer je hoe je een krachtig online fundament neerzet. Ik geef jou handvaten en tips om jouw strategische website stap voor stap concreet te maken. Je leert niet alleen wat nodig is maar gaat ook direct aan de slag.  Zodat na deelname aan dit programma het fundament van jouw website staat, je weet hoe je je jouw eigen website bouwt in Showit en deze kunt lanceren!

Op een rijtje...

Na dit programma:

Staat jouw nieuwe website, die je ideale klant aanspreekt.

Weet jij precies wil jouw ideale klant is

Staat jouw aanbod als een dijk. En dit staat zo in je website dat jouw bezoekers denken: "dit wil ik!"

Weet jij precies waar je op moet letten om je website verder te optimaliseren voor jouw ideale klant.

Is het niet meer ingewikkeld om jouw website aan te passen. Het wordt zelfs leuk!

Heb jij eindelijk een website zoals jij hem in je hoofd hebt. (Of stiekem zelfs beter)

Heb jij een website met een creatieve vormgeving en die opvalt in de massa.

Ben jij onafhankelijk van een webdesigner. Je hebt de touwtjes in eigen handen! Reken maar uit hoeveel geld je dat gaat schelen. Niet alleen in het laten bouwen van je website, maar denk ook aan al die updates en aanpassingen na de lancering. Dit kun jij na dit programma allemaal zelf en scheelt jou duizenden euro's én tijd. Ik overdrijf niet!

Kun jij ook nog eens je tarieven verhogen, want je hebt een professionele website waarmee jouw websitebezoekers jouw bedrijf serieus nemen.

Ik ben blij dat ik gekozen heb om hier aan mee te doen. Je hebt duidelijke uitleg en als je er toch niet uit komt kan je je vraag stellen in de community. De optie om vragen voor te leggen tijdens de begeleidingsmomenten was een top toevoeging.  Mooie eerste  website kunnen lanceren en kennis opgedaan om deze te kunnen blijven aanpassen en optimaliseren in de toekomst.

- rebecca

Het begon allemaal in november 2014. Ik, Arjanne, schreef Studio Above in bij de KvK. Met als doel om gebruiksvriendelijke websites te gaan bouwen voor ondernemers om een portfolio te bouwen waarmee ik kon gaan solliciteren naar een baan in loondienst. 

3x raden wat er gebeurde: Er kwamen opdrachten. Ik vond het leuk. Ik ben niet meer gestopt. Verschillende websites, een hele hoop bijbaantjes, 2 freelance jobs, een hbo deeltijdstudie user interaction design (webdesign gebruiksvriendelijkheid) veel ups en downs was het zover: Ik durfde de stap te nemen om in 2016 fulltime voor mezelf te gaan. 

Inmiddels heb ik die hbo studie in 2017 afgerond, al heel wat websites mogen maken, diverse businesscoaches gehad, mijn hele bedrijf omgegooid.. En ik heb vooral heel, veel, geleerd. Ik weet nu wat nodig is om een ijzersterke website neer te zetten. Wat werkt en wat niet werkt. Van projecten waar ik geen energie uit haalde naar mijn droomklanten! 

En dat gun ik jou ook.

Alle ervaring en kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan kun jij nu in 6 weken van mij leren en toepassen in jouw eigen website. 

Ik lanceerde dit programma al eens eerder, in februari 2021. Ik leerde van de ervaringen van eerdere deelnemers en daarom besloot ik dit programma in 2022 helemaal op te frissen. Hij is nu beter dan ooit!

Ben jij klaar voor jouw next level? Voor het ondernemersleven waar je van droomt?

Let's create your online

presence!

Over mij

ik wil een ijzersterke website

Arjanne

Betalen kan in 1, 2 of 12 termijnen.

Startdatum: Wanneer jou uitkomt!

Na aanschaf direct toegang tot alle 6 de modules.

De cursus is helemaal online te volgen in je eigen tijd.

De praktische info

Gratis website template naar keuze uit onze shop.

ik doe mee

Levenslang toegang tot de cursus

Je wordt onderdeel van een online community, zodat je onderling kunt sparren en elkaar je vragen kunt stellen.

 Ik vond het lastig om invulling te geven aan mijn website, daarom besloot ik mij in te schrijven voor deze cursus. De modules waren prettig opgebouwd en de weekopdrachten hielpen enorm om stapje voor stapje een strategische website te maken. Wat scheelt je dit een hoop tijd en gepruts! En het programma Showit is ook zo fijn. De instructievideo's van module 5 waren goed te volgen. Direct zien hoe iets werkt in plaats van steeds maar Googlen. Dit is veel makkelijker en toegankelijker. Heel fijn om op terug te vallen!

- anneke

Wil je zelf je strategische website bouwen die van bezoekers klanten maakt? Ga jij voor volledige zelfregie? Zodat je deze kunt aanpassen naar wens, wanneer jou dit uitkomt? Zelf leren, zelf doen en hierdoor een website hebben die past als een jas bij jou als persoon én je bedrijf?

Wil je zelf je website bouwen en volledige zelfregie hebben? Zodat je deze kunt aanpassen naar wens, wanneer jou dit uitkomt? Zelf leren, zelf doen en hierdoor een website hebben die jou als persoon en bedrijf weerspiegeld?

''Yes, ik wil die ijzersterke website bouwen!''

Start nu

Nooit meer anderen hoeven vragen om jouw website aan te passen, maar het zelf a-la-minute kunnen doen. Top! Als je zelf je website wil maken en kunnen aanpassen, dan is dit echt iets voor jou.

- Nicole

Aan de slag

Creëer een ijzersterke website in 6 weken

5 modules waarin je leert om een strategische website inhoud te bedenken

1 module waarin je in sneltrein vaart leert hoe Showit werkt en jouw website gaat bouwen

Digitaal werkboek met opdrachten per les

Onbeperkt toegang tot het programma

Na aanmelding ontvang je direct toegang:

3 maanden toegang tot de community waar je met andere deelnemers kunt sparren

Investering: €1297,-

ik wil een ijzersterke website!

Betaling in 1, 2 of 12 termijnen, vanaf 125,- p.m.

Inclusief een website template uit mijn shop €299,- voor een vliegende start

excl. Showit abonnement, v.a. $19 per maand

Super blij met het resultaat: een strategisch sterke website die perfect past bij mijn favoriete klanten en unieke aanbod. Dankzij de duidelijke en stapsgewijze uitleg van Arjanne. Echt een aanrader!

- dorien

vorige

volgende

Reviews:

van tevreden klanten

Ik ben blij dat ik gekozen heb om hier aan mee te doen. Ik weet nu zelf hoe showit werkt en hoe mijn website in elkaar zit. Je hebt duidelijke uitleg en als je er toch niet uit komt kan je je vraag stellen in de communicatie. Je neemt vragen mee tijdens de Q&A waar we met je mee kunnen kijken hoe iets werkt, wat fijn is want dan zie je direct hoe het moet.

wendy - wendy kolkman fotografie

programma deelnemer

Het is een hele fijne, leerzame cursus, waar je stapsgewijs steeds dichter bij je doel komt; het maken van die perfecte website! Heel fijn om zelf de touwtjes in handen te kunnen houden, als je zo nu en dan je website wil updaten!

celine wilke - Cé Yes

programma deelnemer

Het programma heeft een hele goede opbouw, waardoor je stap voor stap steeds meer bij je einddoel komt:
'Die perfecte website '.

Je ziet gelijk resultaat van wat je hebt gedaan en dat motiveert echt heel erg.

Ik ben zeker enthousiast en zou dit zeker aanraden.

jolijn - jolijn mulder interieur

programma deelnemer

Toen ik ging werken met Arjanne, besefte ik al gauw dat overstappen van WordPress naar Showit een goede keuze was. Het is zoveel gebruiksvriendelijker! Na werken met Arjanne weet je precies wat er nodig is om live te gaan met je website. Arjanne leert je de technische onderdelen van Showit en je gaat ook echt zelf aan de slag. Een perfecte combi als je het mij vraagt. Als je zelf je website wil maken en kunnen aanpassen, dan is dit echt iets voor jou!

eline - The brand movement

masterclass deelnemer

Ik zag er als een berg tegenop om zelf mijn website te maken, maar wat een verslaving is het als je er eenmaal mee aan de slag bent! Met het template van Studio Above is het ontzettend eenvoudig om er zelf jouw eigen touch aan te geven en heb je hem snel af. Echt een aanrader! Nooit meer anderen hoeven vragen om jouw website aan te passen, maar het zelf a-la-minute kunnen doen. Top!

Nicole Wenting | www.nicoleregelthet.nl

masterclass deelnemer

Een leuke dag met al een mooie basis van mijn nieuwe website in the pocket. Leuk dat je meteen ziet hoe je site eruit komt te zien, erg fijn als je net zo visueel bent in gesteld als ik. Aanrader!

laura hindriks | www.laurahindriks.nl

masterclass deelnemer

Wat een heerlijkheid! Eindelijk een programma dat websites bouwen leuk maakt. Alsof ik een fotoboek aan het maken ben, met heel veel fijne, makkelijke opties die het voor een control-freak als mij echt leuk maken om het zelf te doen. De masterclass was goed opgebouwd met een fijne balans tussen uitleg, zelf aan de slag en 1 op 1 hulp tussendoor. Het resultaat na 1 dag had ik op een andere manier nooit zo snel voor elkaar gekregen.

claartje | www.teamstories.nl

MASTERCLASS deelnemer

Een website maken met showit met hulp van Arjanne en Nienke is echt aan te raden! Showit werkt heel erg fijn en Studio Above begeleidt je ontzettend goed met het maken van je website. Ik vond website maken echt de grootste uitdaging ever en nu heb ik er gewoon plezier in!

laurien - Riverbloom | www.riverbloom.nl

masterclass deelnemer

De Masterclass van, het voor veel mensen onbekende Showit, is echt een aanrader! Binnen enkele uren heb je een heel duidelijk beeld van de mogelijkheden en doordat je je vooral kunt focussen op de vormgeving i.p.v. het technische gedeelte, is het echt een feestje. Daarnaast maakt de hulp en kennis van Arjanne dit echt tot een nuttige dag waar je het maximale uit kunt halen.

mirjam odijk | Studio Jansie

MASTERCLASS deelnemer

Showit is een heel fijn overzichtelijk programma om je website in te bouwen. Wanneer de basis staat, vul je zo de hele website naar wens in. De tip om een gehele dag te blokken om dit te doen is zeker een tip die ik meeneem voor de toekomst.

samantha | hotel restaurant sam

MASTERCLASS deelnemer

vorige

volgende

Reviews:

van tevreden klanten

programma deelnemer

Ik had al vrij veel klaar voor het maken de Website. Zo had ik bijna al mijn teksten al geschreven en daarom vroeg ik me af of het meerwaarde zou hebben voor mij om dat proces weer door te gaan.
Na een belletje met Arjanne, was ik overtuigd. Zij legde me duidelijker uit wat ik kon verwachten waardoor ik nog even goed mijn voor en tegens kon afwegen. De uitleg over Showit heeft me doen inzien dat inderdaad iedereen een website kan maken.
Ook vond ik de lessen over je ideale klant erg interessant.
Door het schrijven van mijn persona heb ik toch de teksten het er der wat aangepast. De stok achter de deur met dit is ook programma erg fijn.

Het is een hele fijne, leerzame cursus, waar je stapsgewijs steeds dichter bij je doel komt; het maken van die perfecte website! Heel fijn om zelf de touwtjes in handen te kunnen houden, als je zo nu en dan je website wil updaten!

Celine Wilke | ce-yes

programma deelnemer

Ik als leek op het gebied van web design vond het vooral lastig om in te schatten of ik er zelf helemaal uit zou komen. Na Arjanne gesproken te hebben op instagram was ik om en kreeg ik juist de energie om dit te gaan doen en de uitdaging aan te gaan. Dat er nu een website staat, dat had ik niet in een relatief kort tijdsbestek verwacht. Ik ben erg blij dat ik heb mee gedaan met de cursus! 

Het programma heeft een hele goede opbouw, waardoor je stap voor stap steeds meer bij je einddoel komt:
'Die perfecte website'.

Je ziet gelijk resultaat van wat je hebt gedaan en dat motiveert echt heel erg.
Ik ben zeker enthousiast en zou dit zeker aanraden.

jolijn mulder interieur

PROGRAMMA DEELNEMER

Het idee dat ik zelf een website zou gaan maken zag ik niet zitten. Ik heb er toch geen verstand van, ik dacht echt dat gaat niet goed komen.
 Ik ben blij dat ik gekozen heb om dit programma te doen. Ik weet nu zelf hoe Showit werkt en hoe mijn website in elkaar zit. Je hebt duidelijke uitleg en als je er toch niet uit komt kan je je vraag stellen in de community. Je neemt vragen mee tijdens de begeleidingsuren waar ze met je mee kunnen kijken hoe iets werkt, wat fijn is, want dan zie je direct hoe het moet.

Wendy kolkman Fotografie

Ik zag er als een berg tegenop om zelf mijn website te maken, maar wat een verslaving is het als je er eenmaal mee aan de slag bent! Met het template van Studio Above is het ontzettend eenvoudig om er zelf jouw eigen touch aan te geven en heb je hem snel af. Echt een aanrader! Nooit meer anderen hoeven vragen om jouw website aan te passen, maar het zelf a-la-minute kunnen doen. Top!

Nicole Wenting | www.nicoleregelthet.nl

masterclass deelnemer

Wat een heerlijkheid! Eindelijk een programma dat websites bouwen leuk maakt. Alsof ik een fotoboek aan het maken ben, met heel veel fijne, makkelijke opties die het voor een control-freak als mij echt leuk maken om het zelf te doen. De masterclass was goed opgebouwd met een fijne balans tussen uitleg, zelf aan de slag en 1 op 1 hulp tussendoor. Het resultaat na 1 livedag had ik op een andere manier nooit zo snel voor elkaar gekregen.

claartje schouten | www.teamstories.nl

masterclass deelnemer

Toen ik ging werken met Arjanne, besefte ik al gauw dat overstappen van WordPress naar Showit een goede keuze was. Het is zoveel gebruiksvriendelijker! Na werken met Arjanne weet je precies wat er nodig is om live te gaan met je website. Arjanne leert je de technische onderdelen van Showit en je gaat ook echt zelf aan de slag. Een perfecte combi als je het mij vraagt. Als je zelf je website wil maken en kunnen aanpassen, dan is dit echt iets voor jou!

eline van gurp | Thebrandmovement.nl

masterclass deelnemer

FAQ

twijfel je nog? Je bent niet voor niets helemaal onderaan deze pagina gekomen. als je toch nog twijfelt, hier enkele veelgestelde vragen & mijn antwoorden.

Kan ik dit programma volgen zonder Showit?
Nee, je hebt echt een Showit account nodig om gebruik te maken van alle modules. 

Kan ik dit programma volgen met een website template van een ander bedrijf?
Het beste werkt om dit programma met één van mijn website templates te doen. Alleen zo kan ik jou ook website-technisch helpen bij vragen. Let op: Alles is in de templates aan te passen! De kleuren, lettertypen (eigen lettertypen uploaden is mogelijk), foto's, teksten, maar ook grootte van elementen of juist de vorm of dingen toevoegen/weghalen. Hier kun je de templates bekijken!

Heb ik technische kennis nodig voor dit programma?
Nee! Dat is nou net het leuke aan Showit. Je hoeft niet te kunnen coderen en Showit is niet technisch. Elk nieuw programma heeft natuurlijk een leercurve, maar ik ga je alles uitleggen in module 5. Nog niet overtuigd? Check vast mijn YouTube video's!

Ik wil graag meedoen, maar de investering komt me nu niet uit. Kan ik betalen in termijnen?
I get it! En daarom kun je in 2 of 12 maandtermijnen betalen. De eerste betaal je bij het reserveren van je plekje, daarna wordt het bedrag 11 maanden elke maand automatisch afgeschreven.

Ik heb nog nooit van Showit gehoord, iedereen die ik ken gebruikt WordPress. Is dit wel een slimme zet voor mij?
WordPress is het meest gebruikte programma om je website in te bouwen, maar dat wil niet zeggen dat dit voor jou de ideale match is. Ik werkte er 7 jaar mee, maar toen ik Showit leerde kennen ging er een wereld voor me open! Het werkt alsof je in een vormgevingsprogramma werkt: Alles is drag & drop en je zit niet vast aan een raster. Daarnaast heb je geen technische updates in Showit met het risico dat je website kapot gaat. Do I need to say more? Bekijk hier de website van Showit.
Let op, het is een Amerikaans bedrijf, ook het programma Showit is in het Engels. Maar met mijn programma neem ik je mee in Showit. Je hoeft hier echt geen expert in Engels voor te zijn. Sterker nog, ik stond zelf een 5,5 voor Engels op mijn middelbare school ;-). Als je maar weet waar je wat kunt vinden kom je er echt wel uit, daar ben ik van overtuigd!

Het programma duurt 6 weken, maar ik heb nú een nieuwe website nodig.. Waarom zo lang?
Een goede website maken kost tijd! En als je een website wilt laten maken door een webdesigner zal dit ook zeker 6 weken in beslag nemen. Als diegene al direct tijd vrij heeft in zijn/haar agenda. 

Ik heb nog geen huisstijl, kan ik toch meedoen?
Een goede huisstijl is herkenbaar, past bij je bedrijf en vormt de visuele basis van je website. Ik raad daarom aan deze al te hebben voor dat je start met het bouwen van de website. Maar pas in week 5 gaan we écht aan de slag met het bouwen, dus zorg dat hij in ieder geval dan klaar is. Maak hem zelf met Canva of huur een grafisch ontwerper in, zoals Mevrouw Knot! Let op, het laten maken van een huisstijl kost vaak ook een week of 6. Wacht dus niet te lang!

Is Showit wel goed voor mijn SEO?
Yes! Je kunt aan elke pagina een seo titel, meta description en keywords toevoegen. Ook kun je voor social media en whatsapp een uitgelichte afbeelding toevoegen. 
Als je kiest voor het 2e of 3e Showit abonnement, kun je ook nog eens redirects (doorstuurlinkjes van je oude website naar je nieuwe) toevoegen, zodat mensen niet op een 404 belanden. Je kunt alt teksten toevoegen aan je afbeeldingen en elk tekst element een H1, H2, H3, nav of p tag geven. Daarnaast zijn je teksten inhoudelijk natuurlijk belangrijk!

Kan ik echt zelf mijn website bouwen?
Ik ken je waarschijnlijk nog niet. Heb je altijd veel moeite met het leren van nieuwe programma's? Dan is dit misschien niet de beste keuze, elk programma heeft een leercurve. Lukt dit je meestal wel? Showit heeft echt maar een kleine leercurve én ik leg het hele programma uit. Je hoeft niet te coderen en het is veel minder technisch dan bijv. WordPress. You can do this!

Waar moet ik mijn domeinnaam vastleggen?
Je domeinnaam is je website adres, wat begint met www en eindigt met bijv. .nl. Ik adviseer je om deze vast te leggen bij Vimexx, als je mogelijk wilt dat je mijn hulp kunt inschakelen met het koppelen met Showit. Mocht je een mailadres willen met je domeinnaam erin (wel zo profi!), dan heb je hier een klein hosting pakket voor nodig. Bij Vimexx kan dit al voor €0,45 per maand! Heb je al een domeinnaam ergens anders? No worries. Check wel even of je toegang hebt tot de DNS settings, zodat dit straks kan worden doorgestuurd naar Showit.

Heb ik een creditcard nodig?
Yes, om je abonnement bij Showit te betalen heb je een creditcard nodig. Heb je er geen en wil je hem ook nog niet aanvragen? Probeer dan je ouders of een goede ondernemersvriendin. Tegenwoordig zijn er ook prepaid creditcards. Ik heb hier persoonlijk geen ervaring mee, maar je kunt hier eens naar op onderzoek uit gaan als je geen normale creditcard wilt.

Wat zijn de kosten van Showit?
De kosten zijn afhankelijk van je wensen. Heb je een blog nodig? Of redirects (doorstuurlinkjes van je oude website naar je nieuwe)? Ga dan voor pakket 2 of 3. De abonnementen beginnen bij $19 per maand en lopen op tot $34 per maand. Geloof mij, het is je investering meer dan waard! Dit is inclusief het gebruik van het programma, goede support van Showit via chat en hosting voor je website. Scheelt je daar weer kosten in. 
Ook heb je geen duur technisch onderhoudsabonnement nodig, omdat er geen technische updates zijn. Aanpassingen aan je website kun je vanaf nu met Showit ook zelf. Win win!
PS: Sluit het abonnement 1 dag voor module 5 af, dan kun je optimaal gebruik maken van de proefperiode.

Kan ik een shop bouwen in Showit?
Een webshop is geen onderdeel van mijn online programma. Je kunt wel een webshop bouwen, maar ik zou dit vooral gebruiken voor het ondersteunen van je dienst. Heb je maar een paar producten? Dan kan je dit realiseren i.c.m. Shopify Lite of met Plug & Pay. Lees in deze blog meer! Heb je een grote shop, ben je van plan veel producten aan te bieden (meer dan 50) en heb je geen dienst wat je hoofd aanbod is? Dan zou ik niet gaan voor Showit.

Kan ik een online academy bouwen in Showit?
Jij wilt je eigen online academy? Super tof, doen! Ik heb hier wat informatie geschreven over hoe ik dit doe.

Welke software gebruik jij voor je online programma?
Ik maak gebruik van The Huddle. Een community en e-learning systeem in 1. Na diverse cursussen hierin te hebben gemaakt ben ik fan!

Hoelang heb ik toegang tot het online programma?
Het programma duurt 6 weken, maar je hebt vanaf de startdatum 3 maanden toegang, zodat je tijdens het afmaken van je website alles nog terug kunt kijken.

Hoeveel tijd moet ik reserveren in mijn agenda?
Ik adviseer om elke week 0,5 tot 2 dagen te reserveren om de opdrachten goed uit te werken. De werkelijke tijd hangt echt af van hoe ver je zelf al bent in je bedrijf. In module 5 ga je echt aan de slag met bouwen, reserveer hier wat meer tijd voor. Reserveer na deze dag nog zeker 2-7 hele dagen in je agenda om te werken aan je website. Afhankelijk van hoeveel je aan wilt passen van het gekozen template. 


Twijfel je nog steeds?

Je hebt niet voor niets al deze hele pagina tot hier gelezen. Maar als je nog steeds twijfelt, plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij in. Dan kan ik je vragen beantwoorden en kun je mij je twijfels laten weten. Ik beloof je dat ik eerlijk zal zijn!

plan hier je call!

Overtuigd?

Hèhè! ;-) Meld je dan nu aan!

Ik wil me aanmelden!