Kan ik met Showit een online academy bouwen?

Een veelgestelde vraag

je eigen online academy

Een online academy zie jij wel zitten, een leuke manier voor passieve inkomsten of om groepsprogramma's te geven. Ik snap het wel, ik geef zelf namelijk ook mijn programma in een online leeromgeving. 

Je zou in Showit je eigen academy kunnen bouwen door middel van de blogfunctie. Dit is echter niet ideaal. Ik zou adviseren om je academy te bouwen op een subdomein, waar je naar toe linkt vanuit je website. Natuurlijk laat je hier je huisstijl terugkomen, zodat mensen jouw bedrijf erin herkennen. 

Zelf ben ik enorm fan van het programma The Huddle van IMU. Ik gebruik hem ook voor mijn eigen programma. Dit vind ik de grootste voordelen:

Met de app van The Huddle kunnen je deelnemers de modules ook volgen op hun telefoon.

Een community en online leeromgeving in 1, geen facebook meer nodig waar je deelnemers apart naar toe moeten gaan en vergeten om te checken.

Het programma is niet ingewikkeld en hoeft niet meer te worden gebouwd. Je hoeft hem alleen nog maar in te stellen en je cursus materiaal erin te zetten.

Jij wilt je online academy

Dat snap ik wel, die heb ik namelijk ook!

lees alles over the huddle

vraag een gratis trial aan

bekijk de community functies

bekijk de academy functies

PS: Dit zijn affiliate linkjes. Als je binnen 60 dagen na het klikken op de link de huddle aanschaft, krijg ik een klein percentage van jouw aankoop. Echter zou ik het product niet aanraden als ik er niet achter stond. Ik ben écht fan en ik gebruik hem zelf ook. Ik krijg geen korting.