Zo maak je een academy!

Leestijd: 2 minuten

Een online academy zie jij wel zitten, een leuke manier voor passieve inkomsten of om groepsprogramma’s te geven. Ik snap het wel, ik geef zelf namelijk ook mijn programma in een online leeromgeving.

Wil jij een academy maken, maar je niet druk maken om het technische deel? Als jij fan bent van Showit herken je je daar vast in.

Je zou praktisch gezien in Showit je eigen academy kunnen bouwen door middel van de blogfunctie. Dit is echter niet ideaal. Ik zou adviseren om je academy te bouwen op een subdomein, waar je naar toe linkt vanuit je website. Natuurlijk laat je hier je huisstijl terugkomen, zodat mensen jouw bedrijf erin herkennen.

Zelf ben ik enorm fan van het programma The Huddle van IMU. Ik gebruik hem ook voor mijn eigen programma. Dit vind ik de grootste voordelen:

  • Een community en online leeromgeving in 1, geen facebook meer nodig waar je deelnemers apart naar toe moeten gaan en vergeten om te checken.
  • Met de app van The Huddle kunnen je deelnemers de modules ook volgen op hun telefoon.
  • Het programma is niet ingewikkeld en hoeft niet meer te worden gebouwd. Je hoeft hem alleen nog maar in te stellen en je cursus materiaal erin te zetten.

Benieuwd hoe dit er aan de achterkant uitziet? Vraag hier een gratis trial aan van de Huddle.

Ben je enthousiast, maar wil je graag eerst nog wat meer weten? Lees hier alles over de Huddle.

Meer lezen over de community functies? Dat kan hier. 

Meer lezen over de academy functies? Dat kan hier.

 

Benieuwd welke cursussen ik geef in dit programma?

  1. De Showit video handleiding cursus: Bouw in één week(end) jouw nieuwe Showit website óf wordt binnen no-time Showit Expert door meer dan 30 Nederlandstalige Showit Tutorials
  2. Bouw een ijzersterke website in 6 weken: Leer hoe je een website bouwt die zorgt voor klanten. Bouw een website die meer is dan alleen een visitekaartje.

 


De links naar de Huddle zijn affiliate links. Als je binnen 60 dagen na het klikken op de link de huddle aanschaft, krijg ik een klein percentage van jouw aankoop. Echter zou ik het product niet aanraden als ik er niet achter stond. Ik ben écht fan en ik gebruik hem zelf ook. Ik krijg geen korting.

een concreet plan

overzichtelijk hoe jouw website in elkaar gaat zitten

een duidelijke planning mét deadlines

Na het downloaden van dit werkboek ontvang je een aantal mails boordevol waardevolle tips om jou verder te helpen naar jouw website

Zelf aan de slag met je nieuwe website, maar weet je niet goed waar je nou moet beginnen? Zie je door de bomen het bos niet meer?
Met dit werkboek maak jij een concreet websiteplan, zodat je precies weet hoe je jouw website gaat maken.
Na het invullen van dit werkboek heb jij:

in no time jouw nieuwe website online