Snel een nieuwe website nodig?

Leestijd: < 1 minuten

Snel een nieuwe website nodig? In deze blog leg ik je uit hoe je efficiënt start in Showit en geef ik je nog een andere tip voor als je echt snel live wilt.

Ben je nog vrij onbekend met Showit, maar wil je een vliegende start maken? In deze video laat ik je zien hoe werkomgeving er in Showit uitziet én hoe je het beste de basisinstellingen kunt instellen. Om zo efficiënt mogelijk te starten!
Sluit één van mijn website templates aan bij de gewenste inhoud van jouw website? Dan kun je met een website template super snel online, door deze letterlijk in te vullen. Je kunt van elk website template de demo bekijken om zo alle pagina’s te zien.

Mogelijk heb je ook wat aan mijn andere YouTube video’s.

Meer tips nodig én heb je echt geen tijd te verliezen? Bekijk dan eens mijn Showit video handleiding cursus met meer dan 30 Nederlandstalige tutorials over Showit. Enerzijds vind je hier een hele module om jouw website zo snel mogelijk online te zetten, inclusief een stappenplan. Anderzijds vind je hier allerlei tutorials om Showit expert te worden. Dit gaat je zoveel tijd schelen!

 

een concreet plan

overzichtelijk hoe jouw website in elkaar gaat zitten

een duidelijke planning mét deadlines

Na het downloaden van dit werkboek ontvang je een aantal mails boordevol waardevolle tips om jou verder te helpen naar jouw website

Zelf aan de slag met je nieuwe website, maar weet je niet goed waar je nou moet beginnen? Zie je door de bomen het bos niet meer?
Met dit werkboek maak jij een concreet websiteplan, zodat je precies weet hoe je jouw website gaat maken.
Na het invullen van dit werkboek heb jij:

in no time jouw nieuwe website online