Dit zorgt voor een professionele uitstraling!

Leestijd: < 1 minuten

How to: Uitlijnen in Showit

Heb je inmiddels al wat pagina’s in Showit opgemaakt en wil je zorgen voor die professionele uitstraling? Dan is uitlijnen super belangrijk. Het lijken misschien maar details, maar het zal ervoor zorgen dat jouw pagina’s rust uitstralen.

In deze video laat ik je zien wat uitlijnen is, hoe je het doet in Showit én waar je allemaal op moet letten voor die professionele uitstraling. Zo lanceer jij jouw droomwebsite!
Ontdek je na het zien van deze video dat je er zelf niet uitkomt en er visueel nog wat dingen zijn niet kloppen? No worries! Ik help je graag verder. Check voor meer informatie deze pagina: https://studioabove.nl/losse…

Meer Nederlandse video’s over Showit bekijken? Bezoek mijn YouTube account. En als je daar toch bent, abonneer je dan gelijk even ;-).

een concreet plan

overzichtelijk hoe jouw website in elkaar gaat zitten

een duidelijke planning mét deadlines

Na het downloaden van dit werkboek ontvang je een aantal mails boordevol waardevolle tips om jou verder te helpen naar jouw website

Zelf aan de slag met je nieuwe website, maar weet je niet goed waar je nou moet beginnen? Zie je door de bomen het bos niet meer?
Met dit werkboek maak jij een concreet websiteplan, zodat je precies weet hoe je jouw website gaat maken.
Na het invullen van dit werkboek heb jij:

in no time jouw nieuwe website online