De Pakketten

deluxe website

Jij gaat voor het beste van het beste. Een VIP pakket. Omdat dit pakket een op maat pakket is, kunnen we hier geen pakketten tonen. Wel kunnen we alvast wat ideeën geven van tarieven. Enthousiast geworden? Plan dan een kennismakingsgesprek in.

Plan een kennismakingsgesprek in

Showit

showit

Jij kiest voor Showit, want je wilt écht een uniek design.
Het leuke aan Showit is, dat we niet vast zitten aan een raster. Sky is the limit als het om ontwerpen gaat.

Showit is geschikt voor:
> Bedrijven met een dienst: Jouw website is een visitekaartje, en niet zomaar één. Dit is de plek waar de bezoekers van jouw website overgaan tot het opnemen van contact. Zodat jij vervolgens met gemak die nieuwe klant binnen haalt.

> Schoonheidssalons, kappers en andere bedrijven met een boekingstool:
Heb jij een bedrijf in de beautybranche? Dan is Showit top. Een website met een design wat naadloos aansluit bij jouw bedrijf. Genoeg plek voor portfolio foto’s. Ken je Salonized al? Als je deze tool gebruikt of een andere die een embed optie heeft, kunnen we deze inladen in de website. Zo kunnen klanten direct bij jou boeken. Kijk bijvoorbeeld maar eens bij De Beauty Kiosk, een beauty salon die met Salonized werkt.

> Een coach: Ben jij een coach en wil jij een website die jouw doelgroep aanspreekt? Dan is Showit zeker een match. We ontwerpen een website die bij jouw doelgroep past en kunnen aanvullende wensen verwerken in het design.

> Een fotograaf Ben jij een fotograaf en wil je met je website zowel je werk laten zien als mensen overtuigen om bij jou een shoot te boeken? Met Showit kunnen we jouw eigen design kwijt op de website!

> Een bed & breakfast: Heb jij een bed & breakfast en wil je die mooie kamers, dat lekkere ontbijt en foto’s van de omgeving laten zien? En wil je dat de bezoekers boeken d.m.v. het sturen van een bericht via een contactformulier? Top. Dat matcht zeker met Showit.

> Een koffiebar: Je hebt een koffiebar en de beleving die jouw gasten krijgen moet doorgetrokken worden naar de website, zodat er eenheid ontstaat. Met Showit kunnen we een sfeervolle website neerzetten en kun je zelf makkelijk aanpassingen doen of bijvoorbeeld een nieuw menu toevoegen.

> Een kleine shop: Heb jij bij jouw bedrijf een shop met een klein aantal producten? Leuk! We maken een koppeling met Shopify, zodat jouw producten online kunnen worden afgerekend. Die nieuwe website gaat vóór jouw werken. En ook op de productpagina’s hebben we alle vrijheid in het design.

> Elk ander bedrijf wat geen ingewikkelde functies nodig heeft maar wel een uniek design wil. En anders is het nog mogelijk om met een combinatie te werken.Vertel mij je wensen in het kennismakingsgesprek en we bekijken samen de mogelijkheden.

Projectmanagement:
- Heb jij een logo nodig of een huisstijl? Wij werken veel samen met logo ontwerper Mevrouw Knot. Wij schakelen samen, zodat het complete plaatje perfect wordt. Meerprijs: v.a. €650,-
- Beschik jij nog niet over een beeldbank met mooie foto’s die matchen bij jouw huisstijl? Ik heb een aantal fotografen in ons netwerk waar we graag mee samenwerken. Ik zoek een fotograaf die foto’s schiet die matchen met jouw huisstijl. En uiteraard schakelen wij samen, zodat jij je daar niet mee bezig hoeft te houden. Wil je visagie en het stylen van je kapsel bijboeken? Ook mogelijk. Meerprijs: v.a. €1135,-
- Zit het schrijven van teksten niet in jouw 2e natuur? Dan boek je toch een tekstschrijver mee? Wij regelen de rest. Meerprijs: Afhankelijk van de hoeveelheid tekst.

*De prijs? Afhankelijk van jouw wensen. Het begint bij €2995,- excl. btw. Dit is een basis website met een klein aantal pagina’s in een ontwerp op maat. Ik werk hierbij niet met een template en begin vanaf een wit canvas. In deze prijsindicatie zit tevens 4 uur aan correctiewerk inbegrepen. De exacte prijs volgt in een offerte, omdat elke website op maat en elke extra dienst anders is en andere kosten met zich mee brengt.
Lijkt dit je wat? Vul de vragenlijst in, maak een Pinterest bord en plan een kennismakingsgesprek in en daarna zorg ik voor een offerte op maat.

Ontwerp op maat | Showit

Plan een kennismakingsgesprek in

v.a. €2997,-*

Reviews

tevreden klanten

ervaringen van klanten

vorige

volgende

Tijdens het proces van de totstandkoming van mijn website heb ik Arjanne ervaren als deskundig adviseur, met goed gevoel voor compositie en met zakelijk inzicht, waarbij de marketing technische kant goed wordt meegenomen. Het proces is planmatig door Arjanne in correcte banen geleid. Je wordt als klant voorzien van uitgewerkte planningen, welke nauwlettend worden gevolgd en de juiste aanvullende informatie.

Marian | MarianHeslinga.nl

Nadat ik in contact kwam met Arjanne en vertelde over mijn online programma wist zij dit gelijk te vertalen in de vormgeving zoals ik die precies voor ogen had. Het was een strakke deadline en ook al raakte ik op het eind een beetje in de stress of alles op tijd af zou zijn, zij zorgde ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Na een hele fijne overdracht kon ik zelf in eigen beheer de website aanvullen zoals ik wilde, zonder enkel probleem. Ik ben heel blij met het resultaat!

Femke | Be Coco | www.be-coco.nl

Wil je alleen een website laten maken? Dan is het premium pakket misschien beter geschikt voor jou.

Staan jouw wensen er niet tussen? Plan een belafspraak in, dan bespreken we de mogelijkheden.

Plan een belafspraak in

ga naar pakket 'premium'