Nieuw!

Summerschool!

De studio above

Bouw deze zomer je eigen website

op de manier die bij jóú past

En graag deze zomer. Zodat jij klaar bent voor het nieuwe seizoen! Veel webdesigners zitten vol deze zomer, zo ook wij. En dan hebben we het nog niet eens over de vakanties.

Maar heb je er wel eens over nagedacht om je website zelf te maken? Op jouw eigen tempo. Niet afhankelijk van een webdesigner, wel vragen kunnen stellen wanneer je er niet uit komt, misschien wil je wel wat modules volgen voor een ijzersterke inhoud? Of ga jij zelfstandig aan de slag met een template incl. tekstuele handleiding? 

Bouw deze zomer zelf je website met onze Summerschool en wees ready voor het nieuwe seizoen!

Jij bent toe aan een nieuwe website!

-X-  Arjanne & Nienke

Wij staan deze zomer voor je klaar!

Je bent toe aan een nieuwe website, je bent niet graag afhankelijk van een webdesigner.

Je wil graag de touwtjes in eigen handen houden, inclusief je website.

Je hebt geen zin in technisch gedoe, maar vind het leuk om creatief aan de slag te gaan.

Je hebt enige ervaring met vormgevingsprogramma's, zoals Canva of illustrator/indesign/photoshop (is geen must, maar dit helpt wel. Je zult de uitleg van Showit dan sneller oppakken. Heb je dit niet? Volg dan de nieuwe cursus: Showit handleiding in video vorm, coming soon!)

Je website maken doe je graag op je eigen tempo, met de tools die je zelf uitkiest. Alle vrijheid!

Dat je geld bespaart door dingen zelf te doen, is natuurlijk ook mooi meegenomen. Deze zomer met de Studio Above Summerschool zelfs extra voordelig!

yes, dit wil ik!

De Summerschool: Alleen deze zomer!

De summerschool is gebaseerd op het programma 'Bouw een ijzersterke website in 6 weken'. Met deze cursus maak je onder begeleiding een website met strategische inhoud, zodat je website niet alleen een visitekaartje is maar ook daadwerkelijk zorgt voor meer leuke klanten. In dit programma zitten normaal 2 live Q&A's, een livedag en website template. Voor de summerschool hebben we deze er uitgehaald. Zodat jij op eigen tempo, op elk moment het programma kunt starten en kunt volgen. Uiteraard kun je alle opties er nog steeds (sommige in iets andere vorm) bijboeken, maar het is optioneel. Zo stel je zelf je eigen pakket samen voor jouw nieuwe website!

Voor welke opties ga jij?

Wat is anders aan de Summerschool?

Ten opzichte van het programma 'Bouw een ijzersterke website in 6 weken"

Jouw droomklant aantrekken met je nieuwe website, zodat je meer rust hebt in je bedrijf en ondernemen weer leuk wordt. Dat is wat jij wilt!

Tijdens de summerschool is er een aangepaste versie van het programma "Bouw een ijzersterke website in 6 weken". Je kunt deze nu namelijk op elk moment starten, voor een gereduceerd tarief! Een aantal opties zijn er uit gehaald en kun je (optioneel) los bijboeken waardoor de tickets goedkoper zijn en het toegankelijker wordt voor jou. Alle modules zijn in de Summerschool editie na betaling direct beschikbaar. 

> Volg het programma 'Bouw een ijzersterke website' op eigen tempo

> Kies zelf of je wel of geen begeleiding wilt

> Spar met andere deelnemers in de community

> Zet met de livedag apart om aan je website te werken, inclusief uitleg van Showit (optioneel)

> Boek sommige onderdelen tegen een gereduceerd zomertarief

01

Website template
Waardoor je een supersnelle start hebt in het bouwen van je nieuwe unieke website. Je hoeft niet vanaf 0 te beginnen, ik heb het voorwerk alvast voor je gedaan! Zo maak jij gebruik van mijn creativiteit en ervaring.

02

1 op 1 website coach call 
Heb je vragen? Over de modules of over Showit? Boek dan een website coach call waarin ik je antwoorden geef op jouw vragen. Achteraf krijg je de opname, zodat je hem later nog eens terug kunt kijken.

Livedag via Zoom (voorheen de masterclass)
Waarin je jouw website ook daadwerkelijk gaat bouwen onder onze begeleiding. Je krijgt uitleg over Showit, 1-op-1 tijd om vragen te stellen en tijd om aan je website te werken.

03

Het programma: Bouw een ijzersterke website
Met 5 Modules met video's en werkboeken,waardoor jij straks alle kennis hebt voor een strategische inhoud van je website. Ik neem je mee in de ideale voorbereiding voor jouw nieuwe website en ik leg je in de modules o.a. uit hoe je jouw ideale klant aanspreekt, hem/haar meeneemt in jouw website en leert hoe je je website lanceert. Natuurlijk is er ook een module waarin ik je vertelhoe je je website klaar stoomt voor Google en hoe je hem live zet. Je volgt de modules in de summerschool in eigen tempo.

04

Finishing Touch 'advies' uurtje
Boek het finishing touch advies uurtje waarin Nienke of Arjanne 30-60 minuten met jou belt via Zoom. We kijken met je mee door je website en wij geven je tips om de puntjes op de i te zetten voor een professionele vormgeving. Zo kun je met zekerheid en trots je nieuwe website lanceren!

05

06

Coming soon: Volg de nieuwe cursus! Showit handleiding in video vorm.
Wil je op je eigen moment de uitleg van Showit ter oren nemen en vind je video's duidelijker dan de tekstuele handleiding die je standaard bij een template krijgt? Boek dan deze cursus met modules om jou helemaal wegwijs te maken in Showit.

Deze nieuwe showit handleiding wordt verwacht rond half juli 2021

Programma: Bouw een ijzersterke website

Gebaseerd op dit programma, maar dan zonder livedag, live Q&A's en het template. Daarom tegen een gereduceerd tarief.

In dit programma leer je wat een goede strategische opzet is voor jouw website, zodat de bezoekers worden getriggerd en contact met je opnemen. Dit programma gaat dus zorgen voor meer klanten, die een ideale match zijn met jou en jouw bedrijf!

De summerschool variant van het programma bestaat uit dezelfde 5 modules als het origineel.

Spar met andere ondernemers in de community

Alleen in de summerschool na aanmelding direct toegang tot alle 5 modules ipv 1 module per week.

Nu met extra summer school korting!


Normaal €1297, maar voor deze summerschool versie betaal je slechts €747,-.

En nu tijdelijk summerschool introductie korting voor maar €497,-

goedkoper wordt het niet!

Koop nu je toegang!

PS: vergeet je geen showit abonnement af te sluiten? Lees dit en alle andere praktische info op de info pagina van de originele versie van dit programma. Exlcusief live Q&A, livedag en website template.

Meld je aan voor de livedag

Zet een dag apart voor je bedrijf

Ontvang in de ochtend uitleg over Showit

Ga in de middag zelf aan de slag met jouw website

Krijg in de middag 1-op-1 tijd om je vragen te stellen

Gezamenlijke afsluiting

Deze dag vind plaats via Zoom.

Eerstvolgende datum: 7 juli, van 9:30 tot 17:00 uur

Alleen mogelijk in combinatie met 1 van onze templates of starten vanaf een wit canvas.

Meld je aan voor de livedag 7 juli!

Ticket kost tijdens summerschool: €399,-

En nu tijdelijk summerschool introductie korting voor maar €247,-

goedkoper wordt het niet!

En nu tijdelijk summerschool introductie korting voor maar €247,-

vol = vol!

Dit vinden anderen van de livedag:

Toen ik ging werken met Arjanne, besefte ik al gauw dat overstappen van WordPress naar Showit een goede keuze was. Het is zoveel gebruiksvriendelijker! Na werken met Arjanne weet je precies wat er nodig is om live te gaan met je website. Arjanne leert je de technische onderdelen van Showit en je gaat ook echt zelf aan de slag. Een perfecte combi als je het mij vraagt. Als je zelf je website wil maken en kunnen aanpassen, dan is dit echt iets voor jou!

eline van gurp | Thebrandmovement.nl

masterclass deelnemer

Ik zag er als een berg tegenop om zelf mijn website te maken, maar wat een verslaving is het als je er eenmaal mee aan de slag bent! Met het template van Studio Above is het ontzettend eenvoudig om er zelf jouw eigen touch aan te geven en heb je hem snel af. Echt een aanrader! Nooit meer anderen hoeven vragen om jouw website aan te passen, maar het zelf a-la-minute kunnen doen. Top!

Nicole Wenting | www.nicoleregelthet.nl

masterclass deelnemer

Wat een heerlijkheid! Eindelijk een programma dat websites bouwen leuk maakt. Alsof ik een fotoboek aan het maken ben, met heel veel fijne, makkelijke opties die het voor een control-freak als mij echt leuk maken om het zelf te doen. De masterclass was goed opgebouwd met een fijne balans tussen uitleg, zelf aan de slag en 1 op 1 hulp tussendoor. Het resultaat na 1 livedag had ik op een andere manier nooit zo snel voor elkaar gekregen.

claartje schouten | www.teamstories.nl

masterclass deelnemer

Meld je aan voor de livedag van 7 juli!

vol = vol!

Met de Studio Above summerschool heb jij na de zomer jouw website voordelig online en ben jij klaar voor het nieuwe seizoen!

Alleen tijdens de summerschool:

Ontvang je €100 (!) korting op een template als je je template tegelijk koopt met het programma (de summerschool editie) of de livedag (summerschool editie). Bestel dan je template door een mailtje te sturen naar info@studioabove.nl ipv bestellen via de shop. Zorg dat je deze mail binnen 7 dagen na aanschaf van je ticket verstuurd, anders komt de korting te vervallen.

stuur e-mail naar studio above

> bekijk de templates

Vragen over de summerschool?

Stuur ons een berichtje.

neem contact op