met mijn website templates

met mijn cursussen

met mijn begeleiding

Met mijn gebruiksvriendelijke website templates en cursussen heb jij jouw website in eigen regie en ben je onafhankelijk van een webdesigner!

YOU CAN DO THIS!

Bouw zelf je website

met mijn tools

Wil jij onafhankelijk zijn van een webdesigner?

Wil jij zelf de controle hebben op jouw website?

Heb jij geen zin om te wachten tot een webdesigner tijd heeft?

En wil je nieuwe ideeën gelijk makkelijk uit kunnen werken in je website?

Wil je dat je website er precies uit komt te zien zoals jij hem in je hoofd hebt?

Drag & Drop
website templates

Geen technisch gedoe

Zelfregie over
jouw bedrijf

Nooit meer anderen hoeven vragen om jouw website aan te passen, maar het zelf a-la-minute kunnen doen. Top! Als je zelf je website wil maken en kunnen aanpassen, dan is dit echt iets voor jou.

- Nicole

Download GRATIS websiteplan!

een concreet plan

overzichtelijk hoe jouw website in elkaar gaat zitten

een duidelijke planning mét deadlines

Na het downloaden van dit werkboek ontvang je een aantal mails boordevol waardevolle tips om jou verder te helpen naar jouw website

Je wilt graag een nieuwe website, maar waar moet je nou beginnen? Je ziet door de bomen het bos niet meer. 
Met dit werkboek maak jij een concreet websiteplan, zodat je precies weet hoe je jouw website gaat maken.
Na het invullen van dit werkboek heb jij:

in no time jouw nieuwe website online

Een goede voorbereiding is het halve werk

Showit website templates

nooit meer afhankelijk van een webdesigner

The Belle

Next Level

Bloom Up

Madly

Geen online visitekaartje nodig? Maar wel...

Een website die vóór je gaat werken?

Volg mijn programma en bouw zelfstandig of onder begeleiding in 6 weken een ijzersterke website die gaat zorgen voor meer droomklanten!

Staat jouw nieuwe website, die je ideale klant aanspreekt. 

Weet jij precies waar je op moet letten om je website gebruiksvriendelijk te maken voor de bezoeker.

Is het niet meer ingewikkeld om jouw ideale website te maken. Het wordt zelfs leuk!

Kun jij je website maken zoals jij hem in je hoofd hebt.

Heb jij een website met een creatieve vormgeving en die opvalt in de massa.

Ben jij onafhankelijk van een webdesigner. Je hebt de touwtjes in eigen handen! Reken maar uit hoeveel geld je dat gaat schelen. Niet alleen in het laten bouwen van je website, maar denk ook aan al die updates en aanpassingen na de lancering. Dit kun jij na dit programma allemaal zelf en scheelt jou duizenden euro's. Ik overdrijf niet.

Kun jij ook nog eens je tarieven verhogen, want je hebt een professionele website waarmee jouw websitebezoekers jouw bedrijf serieus nemen.

Met dit programma:

Naar het programma

Mijn website wordt precies zoals ik 'm in mijn hoofd had. eindelijk op een eenvoudige manier mijn website naar een hoger niveau tillen. Easy, peasy, superbreezy!

- daphne

Toen ik ging werken met Arjanne, besefte ik al gauw dat overstappen van WordPress naar Showit een goede keuze was. Het is zoveel gebruiksvriendelijker!

- eline

vorige

volgende

Reviews:

van tevreden klanten

Dankzij het template en de support van Studio Above heb ik nu een mooie frisse website, die ik zelf heb gemaakt! Het template is zo handig, omdat hij al helemaal doordacht en compleet is. Mooi vormgegeven. En je kunt hem nog helemaal aanpassen! Aanrader!

lotte - sweet charlotte | www.sweetcharlotte.nl

template klant

Ik vond het template van Studio Above super fijn om mee te werken en heel makkelijk te gebruiken! Ben absoluut geen website wizzard (daarom heb ik ook het finishing touch pakket erbij geboekt), maar met jouw template is het zó gedaan en vooral ontzettend leuk om te doen. Dankjewel voor je prachtige werk en fijne hulp, ben er ontzettend blij mee!

bianca - house of shakti | www.houseofshakti.nu

template klant

Ik zag er als een berg tegenop om zelf mijn website te maken, maar wat een verslaving is het als je er eenmaal mee aan de slag bent! Met de template van Studio Above is het ontzettend eenvoudig om er zelf jouw eigen touch aan te geven en heb je hem binnen een dag af. Echt een aanrader! Nooit meer anderen hoeven vragen om jouw website aan te passen, maar het zelf a-la-minute kunnen doen. Top!

nicole wenting - nicole regelt het! | www.nicoleregelthet.nl

LIVEDAG DEELNEMER

Door te werken met een template van Studio Above hoef je niet vanaf 'scratch' te beginnen, maar kun je met bestaande tools het helemaal aanpassen naar je eigen smaak!

Marinda - Marinda pierik fotografie | www.marindapierikfotografie.nl

template klant

Ik ging er zonder website en zonder enige kennis van Showit in, maar ik vertrok aan het einde van de dag superblij met een gepersonaliseerde versie van het template dat ik had uitgekozen.

STEPHANIE - INSTANT SIDEKICK | www.instantsidekick.nl

livedag deelnemer

Ook al heb je geen verstand van een website "maken", dan is deze dag erg leerzaam en zeker een must om aan deel te nemen. En je gaat natuurlijk naar huis met een toffe website.

evelyn - de beauty kiosk | www.debeautykiosk.nl

LIVEDAG DEELNEMER

Ik had totaal geen ervaring met een website maken. Deze masterclass leek mij dan ook zo makkelijk! Het idee dat ik het zelf kon, zonder altijd van iemand afhankelijk te zijn, leek mij wel wat. Ik kan je nu dan ook zeggen, dat het een enorme aanrader is. Ik ben naar huis gegaan met heel veel informatie om zelf thuis verder aan de slag te gaan en met een mooie website! Het was een goed georganiseerde dag, waar ik met plezier op terug kijk!

joyce - bloemenzo joyce | www.bloemenzojoyce.nl

LIVEDAG DEELNEMER

Toch liever uitbesteden?

ik help je graag met jouw nieuwe showit website!

Plan nu jouw vrijblijvende kennismakingsgesprek voor het bouwen van jouw website in oktober!

kennismaking plannen

1. Premium

template vullen

2. 1 op 1 vip

obv template

3. 1 op 1 vip

uniek design

Één van de templates uit de shop past precies bij jouw wensen, maar je besteed het maken van die site maar al te graag uit.

Je ontvangt een professioneel vormgegeven website o.b.v. een template en jouw huisstijl en na oplevering toegang tot de Showit video handleiding cursus. Duur: 6 weken vanaf start bouwen.
Tell me more!

Jij wilt graag een website die meer is dan alleen een visitekaartje, eentje die ook echt zorgt dat jouw ideale klant staat te springen om jouw dienst af te nemen! Daarom trappen we dit traject af met een strategiedag! We doen o.a. een deep-dive in jouw droomklant en bepalen jouw ideale inhoud voor de website. 

Je ontvangt een strategische website die jouw branding uitademt. Na oplevering krijg je toegang tot de Showit video handleiding cursus en een websitetraining via zoom. Duur: 8 weken vanaf start bouwen.
Tell me more!

Jij wilt graag een website die écht uniek is. Niet gebouwd op basis van één van mijn templates maar ontworpen vanaf een wit canvas
We trappen het traject af met een strategiedag: We doen o.a. een deep-dive in jouw droomklant en bepalen jouw ideale inhoud voor de website. 

Je ontvangt een strategische website op maat die jouw branding uitademt. Na oplevering krijg je toegang tot de Showit video handleiding cursus en een websitetraining via zoom. Duur: 8-10 weken vanaf start bouwen.
Tell me more!

v.a. €2395,-

v.a. €2995,-

v.a. €3995,-

vorige

volgende

Reviews:

van tevreden klanten

Ik had gelijk het gevoel dat Arjanne helemaal voor zich zag hoe het moest gaan worden, terwijl het voor mij nog een groot grijs doek was.
Het voelde echt als samen keihard knallen aan de website die er nu staat. We waren goed op elkaar ingespeeld. Ze is heel benaderbaar! En ik ben nu zooo mega trots op wat er staat!

nynke - reis met kinderen | www.reismetkinderen.nl

website uitbesteed

Onwijs blij met mijn website via Arjanne.
Arjanne wist precies wat ik wilde en bedoelde.
Ze luistert naar je en legt alles goed uit wat ze nodig heeft van je. Bedankt Arjanne !!

Mandy - medisch pedicure | www.medischpedicuremandytalsma.nl

WEBSITE UITBESTEED

Ondanks dat ik wat twijfels had om met Studio Above te gaan werken (vanwege de investering en het feit dat ik een goede website had) is dit de beste investering geweest. Wat ben ik blij met het eindresultaat, dit is precies hoe ik hoopte dat mijn website zou worden. Dit is waar Nine Dots voor staat.  Ook de uitleg over Showit is heel prettig. Ik ervaar het als een super fijn gebruiksvriendelijk programma!

Renate - Interieurontwerp | www.nine-dots.nl

WEBSITE UITBESTEED

Studio Above heeft mij geholpen bij het bouwen van een nieuwe website die professioneler oogt, duidelijk is en aansluit bij mijn nieuwe locatie. Het is een frisse website geworden die helemaal past bij wie ik ben, waar ik voor sta en bij mijn doelgroep. Ik ben trots op het resultaat en met de samenwerking die ik met Studio Above heb gehad, een dikke aanrader dus!

Kristel - fysio en manuele therapie | www.kristelvandenbosch.nl

website uitbesteed

Dankzij Arjanne heb ik een frisse, nieuwe website waar ik enorm trots op ben! De huisstijl (door mevrouw Knot) is geweldig samengekomen met het webdesign van Arjanne. Ook dacht Arjanne heel fijn mee in wat de beste keuzes zijn voor een topwebsite. Ik ben blij!

anneke - teambuilding | www.buro-bis.nl

website uitbesteed

Gratis website template

gratis download

Wil jij vandaag nog testen of zelf je website bouwen met één van onze templates iets voor je is? Download dan nu ons gratis mini template!

dit wil ik!

Gratis websiteplan!

werkboek

Wil jij snel je website bouwen, maar weet je niet wat nou slim is om mee te beginnen? Maak dan gebruik van dit gratis websiteplan voor een snelle en overzichtelijke start!

dit wil ik!