Zo werkt een contactformulier in Showit!

Leestijd: < 1 minuten

Een contactformulier is onmisbaar in jouw website. De bezoeker kan zo laagdrempelig contact met jou opnemen. Daarnaast kan je optionele vragen kwijt die je standaard stelt aan elke nieuwe klant. Scheelt weer heen en weer ‘ge-mail’ :).

Wil je weten hoe je een contactformulier maakt in Showit? Of heb je een contactformulier en wil je deze aanpassen, maar weet je niet zo goed waar je op moet letten? In deze video maak ik ‘from scratch’ een contactformulier, zodat jij na het kijken van de video precies weet hoe de contactformulieren in Showit werken.
In Showit is het tot vandaag de dag helaas alleen nog maar mogelijk om invulvelden te gebruiken. Wil je liever gebruik kunnen maken van radio buttons, selectievelden of andere opties die handig zijn voor jouw contactformulier? Wanneer je gebruik maakt van het blog abonnement van Showit kun je met behulp van een wordpress page werken met de plugin contactformulier 7. Ook is het mogelijk om een contactformulier te gebruiken van een ander programma en dit in te laden in jouw showit pagina via een embed formulier. Een voorbeeld van zo’n (premium) programma is bijvoorbeeld Elfsight. Dit is hun widget voor contactformulieren. Elfsight heeft nog veel meer widgets die mogelijk interessant zijn, kijk maar eens rond! (NoSpon!) Zelf gebruik ik bijvoorbeeld de countdown timer op één van mijn bedankpagina’s.

een concreet plan

overzichtelijk hoe jouw website in elkaar gaat zitten

een duidelijke planning mét deadlines

Na het downloaden van dit werkboek ontvang je een aantal mails boordevol waardevolle tips om jou verder te helpen naar jouw website

Zelf aan de slag met je nieuwe website, maar weet je niet goed waar je nou moet beginnen? Zie je door de bomen het bos niet meer?
Met dit werkboek maak jij een concreet websiteplan, zodat je precies weet hoe je jouw website gaat maken.
Na het invullen van dit werkboek heb jij:

in no time jouw nieuwe website online