Gratis Website template

met over mij pagina

Download GRATIS Showit website template!

Drag & Drop template

Geen technisch gedoe

Pas gemakkelijk je huisstijl, teksten, foto's en blokken aan

Blijf op de hoogte van updates en acties

Ben jij toe aan een nieuwe website of nieuwsgierig of jij zelf je website kunt maken met één van onze website templates? Of het echt zo makkelijk is als dat de mensen in de reviews zeggen? Probeer het dan nu uit met ons gratis website template met 'over mij' pagina!

Gratis te gebruiken met de Showit gratis proefperiode

Waarom ik zo'n fan ben van Showit:

vorige

volgende

Reviews:

van tevreden klanten

Wat een heerlijkheid! Eindelijk een programma dat websites bouwen leuk maakt. Alsof ik een fotoboek aan het maken ben, met heel veel fijne, makkelijke opties die het voor een control-freak als mij echt leuk maken om het zelf te doen. De livedag was goed opgebouwd met een fijne balans tussen uitleg, zelf aan de slag en 1 op 1 hulp tussendoor. Het resultaat na 1 dag had ik op een andere manier nooit zo snel voor elkaar gekregen.

claartje - teamstories | www.teamstories.nu

template klant

Ik vond het template van Studio Above super fijn om mee te werken en heel makkelijk te gebruiken! Ben absoluut geen website wizard, maar met jouw template is het zó gedaan en vooral ontzettend leuk om te doen. Dankjewel voor je prachtige werk en fijne hulp, ben er ontzettend blij mee!

bianca - house of shakti | www.houseofshakti.nu

template klant

Ik zag er als een berg tegenop om zelf mijn website te maken, maar wat een verslaving is het als je er eenmaal mee aan de slag bent! Met de template van Studio Above is het ontzettend eenvoudig om er zelf jouw eigen touch aan te geven en heb je hem binnen een dag af. Echt een aanrader! Nooit meer anderen hoeven vragen om jouw website aan te passen, maar het zelf a-la-minute kunnen doen. Top!

nicole wenting - nicole regelt het! | www.nicoleregelthet.nl

masterclass klant

Door te werken met een template van Studio Above hoef je niet vanaf 'scratch' te beginnen, maar kun je met bestaande tools het helemaal aanpassen naar je eigen smaak!

Marinda - Marinda pierik fotografie | www.marindapierikfotografie.nl

template klant

Dankzij het template en de support van Studio Above heb ik nu een mooie frisse website, die ik zelf heb gemaakt! Het template is zo handig, omdat hij al helemaal doordacht en compleet is. Mooi vormgegeven. En je kunt hem nog helemaal aanpassen! Aanrader!

lotte - sweet charlotte | www.sweetcharlotte.nl

template klant

In 6 weken een ijzersterke website bouwen onder begeleiding? Meld je aan voor mijn programma!

Liever gelijk profi aan de slag met een compleet template? Bekijk de shop!

Naar de website templates

lees alle info over het programma