Studio Jansie

portfolio project

Dit project omvat:

pakket premium + webshop

- website bouw op basis van template Be Bold + volledig geïntegreerde Shopify webshop

Tijdsduur: 6 weken van start bouwen tot oplevering.
Opleverdatum: 12 juli 2021

bezoek de website

Showit

Mirjam, de eigenaar van Studio Jansie, illustreert kaarten, maar maakt ook handgemaakte creaties. Deze maakt ze op maat en een grote wens was om deze ook te verkopen via een webshop. 

Dit hebben we voor haar kunnen realiseren! We begonnen met het template Be Bold als basis en pastte deze aan, zodat het een match is met de benodigde inhoud voor Studio Jansie. 

Extra bijzonder is de webshop, gemaakt door Studio Dot op een subdomein, welke volledig samensmelt met het website ontwerp. Zo heeft geen enkele bezoeker door dat die zich in de shop eigenlijk op een andere website bevind.

Best of both worlds!

Project omschrijving

case

Logo & Huisstijl

de basis

Mevrouw Knot maakte de huisstijl van Studio Jansie, wat samen met het website template het fundament vormde voor het webdesign. Milou verzorgde de huisstijl met o.a. het logo, de kleuren, en de fonts. Dit zorgde voor een mooi geheel!

1

Doordat we de website van Mirjam bouwden in Showit, konden we alle kanten op met de vormgeving!

We zijn begonnen vanaf het template Be Bold, maar wel met wat kleine aanpassingen, zodat het een perfecte match is met de benodigde inhoud voor Studio Jansie. 

Daarnaast realiseerde we het webshop gedeelte in Shopify, waarbij we voor de uitvoering de hulp van Shopify Expert Studio Dot inschakelde. Zij zorgde ervoor dat het design van de volwaardige shop op het subdomein naadloos aansluit bij het design van de rest van de website. 

Isabelle maakte voor ons een overzichtspagina met shop categorieën, een productpagina een winkelwagenpagina en afrekenpagina.

Ondanks dat deze op een subdomein staat, is het voor bezoekers toch gebruiksvriendelijk en zullen ze het niet door hebben dat ze eigenlijk switchen tussen 2 websites. Dit komt omdat we het design aan hebben laten sluiten op elkaar. 

Op deze manier heeft Mirjam alle vrijheid in de Showit website, maar wel al het gebruiksgemak van een webshop in Shopify zonder dat de gebruiker de weg kwijt raakt.

Website

webdesign

2

Studio Above vind ik een echte aanrader. In een zeer korte tijd heeft ze een hele mooie website voor mij neergezet, waarbij mijn huisstijl en producten mooi naar voren komen. Je krijgt alle vrijheid om de website naar jouw hand te maken, maar Arjanne geeft wel tips om het maximale er uit te halen. Daarbij merk je dat ze verstand van zaken heeft en weet wat ze doet.

Mirjam Odijk - Studio Jansie | www.studiojansie.nl

"

"

Deel dit Project

met iemand die dit écht moet zien

website hulp premium

Wil jij ook een website laten maken op basis van 1 van de templates? Bekijk hier de werkwijze:

Wil je jouw premium website ook uitbreiden met een webshop? Vraag een offerte op.