School of Books

portfolio project

Dit project omvat:

pakket premium + extra's

- website bouw op basis van template Next Level + extra's:
- +/- 10 Custom canvasses
- Extra salespagina voor de online leesclub
- Extra pagina voor de Podcast
- Extra pagina's voor boeken- en cadeautips

Tijdsduur: 8 weken van start bouwen tot oplevering.
Opleverdatum: 30 augustus 2021

bezoek de website

Showit

Janneke Kuipers, eigenaar en boekencoach van School of Books. School of Books is er voor iedereen die hongerig is naar persoonlijke groei en verbinding. Speciaal voor jou heeft Janneke al haar boekenkennis en levenservaring vertaald naar mooie online programma’s, zodat jij je persoonlijk blijft ontwikkelen en deze kennis praktisch leert toepassen.

Even uitgelezen? Je kunt ook luisteren! In ‘School of Books - De podcast’ gaat Janneke in gesprek met inspirerende gasten over boeken, zelfontwikkeling en onderwerpen als grenzen aangeven, luisteren naar je intuïtie en perfectionisme.

---

Zomer 2021 kwam Janneke bij ons voor haar nieuwe website. Het moest en zal een bijzondere website worden, het ging om een uniek concept én het zou de eerste website zijn die niet Arjanne, maar Nienke ging bouwen!

Toen Janneke bij ons aanklopte had ze enkel een tof business idee. Nog geen teksten, geen producten/diensten, geen klanten, geen reviews, niets. Gelukkig waren er al wel professionele foto's en een fantastische huisstijl. Dit was samen met website template Next Level ons uitgangspunt.

Tijdens het kennismakingsgesprek voelde we beiden een klik, en het enige vrije plekje in onze agenda paste perfect in het tijdpad van Janneke. We gingen samen de uitdaging aan! Janneke wilde groots lanceren en had hele toffe pagina's in gedachten. Die website ging er komen. 

En hoe! Lees snel verder voor een inkijkje in het proces.

Project omschrijving

case

Logo & Huisstijl

de basis

Lisa van Studio Stubbs maakte de huisstijl voor School of Books, wat de basis werd voor deze website. Lisa verzorgde de huisstijl met o.a. het logo, de kleuren, de fonts en de illustratie van het boekje. Dit zorgde voor een mooi geheel en een stevig fundament voor de website! 

1

Doordat we de website van Janneke realiseerde in Showit, konden we alle kanten op met de vormgeving. Speels gebruik van grafische elementen zoals het boekje en de vrolijke kleuren zorgen voor een frisse uitstraling.

Het website template Next Level was het uitgangspunt, maar er zijn heel wat custom blokken gemaakt en pagina's aan toegevoegd. Je herkent het website template er nauwelijks in terug! Daardoor valt deze website net niet helemaal in het premium pakket. Met als eindresultaat een unieke website die het aanbod van Janneke mooi weergeeft.

De website teksten schreef Janneke onder begeleiding van Lotte van den Broek, copy coach. Deze teksten (i.c.m. het mooie beeld dat Nouchka De Maeyer van Janneke schoot) geven een oprechte verbinding met de website bezoeker. En dat is wat je wilt! Een website die naadloos aansluit bij wie je bent. Die jóú laat zien!

Website

webdesign

2

Janneke Kuipers | www.schoolofbooks.nl

"

"

Ik ben ongelofelijk blij met het resultaat: Een vrolijke, professionele, zeer functionele én warme plek op het internet voor iedereen met interesse in School of Books. School of Books is een veilige plek/online leeromgeving/community voor sterke vrouwen is die al heel wat hebben doorstaan/meegemaakt en die dol zijn op lezen en zelfontwikkeling. In het begin vonden mensen mijn pitch wat vaag, maar mijn website maakt mijn visie/droom/idee heel concreet en bezoekers reageren enthousiast!! En hoe heerlijk is het om te kunnen zeggen: 'Kijk anders even op de website, daar leg ik alles goed uit en je kunt daar ook meteen aan de slag met mijn gratis tools!

Deel dit Project

met iemand die dit écht moet zien

website hulp premium

Wil jij ook een website laten maken op basis van 1 van de templates? Bekijk hier de werkwijze en startpakketten: