Reis met kinderen

portfolio project

Dit project omvat:

pakket deluxe

- Custom website ontwerp
- Bouw van de website incl. blog
- Verhuizen van bestaande blogs

Tijdsduur: +/- 6 maanden van start tot oplevering.
Opleverdatum: 18 december 2020

bezoek de website

Showit

Nynke, de eigenaar van Reis met kinderen heeft haar eigen reisbureau voor... Yes, gezinnen met kinderen! Nynke bewijst dat het hebben van kinderen zeker geen einde hoeft te zijn voor mooie reizen en avonturen. 

Met een rugzak vol reisverhalen vind je op haar website super veel inspiratie voor reizen naar onder andere Amerika, Canada, Sri Lanka, Indonesië (ook Bali!) en Zuid-Afrika maar ook Europa. 

Wil je ook zo'n mooie reis maken, maar weet je niet hoe? Nynke adviseert je graag!


Project omschrijving

case

Logo & Huisstijl

de basis

Nynke kwam bij Mevrouw Knot voor haar huisstijl, waarmee ik nauw samenwerkte voor deze website. Milou verzorgde de huisstijl met o.a. het logo, de kleuren, de fonts, alle leuke icoontjes en de kaarten op de bestemmingspagina's. Dit zorgde voor een mooi geheel, matchend bij de reiswereld, de doelgroep en bij wat Nynke voor ogen had!

1

Samen maakten we de keuze om voor Showit te gaan. Zo konden we de website creatief indelen en de leuke illustraties van Milou op een speelse manier terug laten komen in de website. 

We zijn begonnen vanaf een wit canvas, dus het is écht een uniek design. Je zult geen website tegenkomen die hetzelfde is. 

De oude website van Nynke bestond uit alleen een blog, reisadvies kon via een andere website worden aangevraagd. We kozen ervoor om deze 2 te combineren. Een website waar je reisadvies kunt aanvragen én alle blogs kunt lezen ter inspiratie voor jouw nieuwe reis!

Website

webdesign

2

De klik met Arjanne had ik eigenlijk al in het eerste gesprek. Ik had gelijk het gevoel dat ze helemaal voor zich zag hoe het moest gaan worden, terwijl het voor mij nog een groot grijs doek was. Heel prettig daarin waren de suggesties: "als ik je wensen zo hoor, kun je beter in Showit aan de slag, dan kan er veel meer".  "Zou het niet leuk zijn als..." En dan starten. Het voelde echt als samen keihard knallen aan de website die er nu staat. We waren goed op elkaar ingespeeld. Het menselijke dat Arjanne heeft wanneer ik een deadline niet haalde of toch achteraf nog iets anders wilde is heel prettig. Ze is heel benaderbaar! En ik ben nu zooo mega trots op wat er staat!

Nynke Oosterman | www.reismetkinderen.nl

"

"

Deel dit Project

met iemand die dit écht moet zien

website hulp deluxe

Ga jij voor een uniek design en wil je ook een website op maat laten bouwen in Showit? Bekijk hier mijn pakketten: