Nine Dots

portfolio project

Dit project omvat:

pakket premium

- website bouw op basis van template Next Level

Tijdsduur: 6 weken van start bouwen tot oplevering.
Opleverdatum: 11 april 2022.

bezoek de website

Showit

De Brabantse Renate van Bruchem uit Oss begon in 2017 met Nine Dots Interieurontwerp en maakt inmiddels al 5 jaar veel klanten blij met haar interieuradviezen. Interieur is haar grootste passie en ze helpt klanten dan ook graag naar een fijn (t)huis.

Bij Renate ben je aan het goede adres als je geen standaard interieur wilt, maar een huis waar je écht thuiskomt. Ze adviseert en ontzorgt van A tot Z bij het plannen en uitwerken van interieurs. Maar ook sparren over woondilemma's, kleuradvies en afstyling vallen binnen de mogelijkheden.

Renate benaderde eind 2021 Studio Above voor een 2.0 versie van haar website. Na een aantal jaar van ondernemen en groei sloot haar website niet meer aan bij datgene wat Nine Dots moest uitstralen. Renate haar grootste wensen waren o.a. een warme en uitnodigende homepagina, een portfolio en blog. Samen hebben we gekeken naar waar Nine Dots voor staat, naar de ideale klant, customer journey, inhoud van de pagina's en naar de toekomst. De blog en portfolio en blog werden zó gebouwd dat Renate deze later ook zelf kan bijwerken.

Het huisstijl werd gemaakt door de huisstijltalent Mevrouw Knot. Vanuit daar hebben we een nieuwe look & feel gecreëerd die we heer helemaal past. Zodat toekomstige klanten zich meteen thuis voelen en weten dat ze op hun plek zijn voor hun nieuwe interieur.

Lees snel verder voor een inkijkje in het proces.

Project omschrijving

case

Logo & Huisstijl

de basis

Milou van Mevrouw Knot maakte de huisstijl voor Nine Dots, wat de basis werd voor deze website. Milou verzorgde de huisstijl met o.a. (sub)logo's, de kleuren, de fonts en beeldmerkjes.

Dit zorgde voor een mooi geheel en een stevig fundament voor de website! 

1

Doordat we de website van Renate realiseerde in Showit, konden we alle kanten op met de vormgeving. Speels gebruik van grafische elementen zoals gekleurde vlakken en rondjes (verwijzing naar Nine 'Dots') zorgen voor een frisse uitstraling.

Website

webdesign

2

Renate van Bruchem | www.nine-dots.nl

"

"

Ondanks dat ik wat twijfels had om met Studio Above te gaan werken (vanwege de investering en het feit dat ik een goede website had) is dit de beste investering geweest. Wat ben ik blij met het eindresultaat, dit is precies hoe ik hoopte dat mijn website zou worden. Dit is waar Nine Dots voor staat. Ik heb de samenwerking met Nienke als heel prettig ervaren. Ze is heel vriendelijk, geduldig en heel creatief. De eerste opzet van mijn website was direct goed! Ik vind het heel knap dat ze eigenlijk vanaf het begin goed zat. Mijn website is precies geworden zoals ik hoopte. Niets was te veel en Nienke is heel duidelijk in haar communicatie. Ik wist precies wat ik moest aanleveren en wanneer. Verder was er altijd ruimte om te overleggen en toen mijn website ivm een leuke samenwerking met een interieurmerk eerder live moest, heeft Nienke er alles aan gedaan omdat te kunnen realiseren. Ook de uitleg over Showit is heel prettig. Ik ervaar het als een super fijn gebruiksvriendelijk programma!

Deel dit Project

met iemand die dit écht moet zien

website hulp premium

Wil jij ook een website laten maken op basis van 1 van de templates? Bekijk hier de werkwijze en startpakketten: