Mandy Talsma

portfolio project

Dit project omvat:

pakket premium

- Webdesign op basis van website template 'on fleek'.
- Extra pagina's 'producten', 'afspraak maken' en de diensten
- Implementatie boekingsformulier

Tijdsduur: +/- 8 weken van intake tot oplevering.
Opleverdatum: 1 juli 2020

bezoek de website

www.medischpedicuremandytalsma.nl

Showit

Mandy heeft een pedicure en waxsalon in Montfoort. Ze had al een website, maar hier kon ze weinig creativiteit in kwijt. Een vaste indeling en weinig plek voor foto's. Duidelijk tijd voor een nieuwe website! 

Project omschrijving

case

Logo & Huisstijl

de basis

Mandy had nog geen logo. We besloten het logo van On Fleek te gebruiken en om te zetten naar een logo die past bij haar bedrijf. 

Ook had Mandy nog geen huisstijl kleuren, dus ook daar gingen we mee aan de slag. Samen met het website template vormde dit de basis van haar website.

1

Mandy koos voor een Showit website zodat ze hem zelf makkelijk bij kan houden en aan kan passen wanneer nodig. Veel vrijheid in vormgeving. Website template 'On Fleek' uit onze shop spraak haar aan en deze gebruikten we dan ook als basis. 

We hebben besloten om 2 pagna's toe te voegen. Een pagina waar Mandy's klanten haar producten kan zien, die ze vervolgens bij haar kunnen kopen tijdens een afspraak. 

Ook was het erg handig als afspraken geboekt kunnen worden via de website, dus we besloten een afspraken formulier in de website te plaatsen. 

De grootste uitdaging was het presenteren van 2 verschillende diensten: medisch pedicure en de waxsalon. We hebben een extra pagina toegevoegd voor de waxsalon en de bezoeker van de website de keuze direct op de homepage te geven. Zo is in enkele seconden duidelijk wat je bij Mandy kunt afnemen! Bekijk hieronder enkele resultaten van de website!

Website Opzet

webdesign

2

Deel dit Project

met iemand die dit écht moet zien

Onwijs blij met mijn website via Arjanne.
Arjanne wist precies wat ik wilde en bedoelde.
Ze luistert naar je en legt alles goed uit wat ze nodig heeft van je. Bedankt Arjanne !!

Mandy Talsma | www.mandytalsmapedicure.nl

"

"

website template on fleek

Nieuwsgierig naar template 'On Fleek'? Bekijk hem in de shop: