Kristel van den Bosch

portfolio project

Dit project omvat:

pakket premium

- website bouw op basis van Bloom Up

Tijdsduur: 6 weken van start bouwen tot oplevering.
Opleverdatum: 22 september 2022.

bezoek de website

Showit

Kristel had al zelf een website gemaakt voor haar praktijk in 2016. Inmiddels is ze gegroeid, kent ze haar klanten beter en is haar aanbod veranderd. De website van Kristel was verouderd en toe aan vervanging. 

Kristel liet een nieuwe huisstijl maken door Mevrouw Knot, liet nieuwe professionele foto's maken en schakelde ons in voor haar nieuwe website om alle puzzelstukjes samen te voegen. 

Haar wens was een website die professioneler oogt, duidelijk is en aansluit bij haar nieuwe locatie. Een nieuwe frisse website die weer helemaal past bij wie ze is, waar ze voor staat en wie haar doelgroep is.

In de toekomst wil ze graag makkelijk zelf haar teksten kunnen aanpassen en zelf haar website up to date kunnen houden. 

Dit alles hebben we voor Kristel mogen realiseren. Kijk je mee?

Project omschrijving

case

Logo & Huisstijl

de basis

Milou van Mevrouw Knot maakte de huisstijl voor Kristel van den Bosch, wat de basis werd voor deze website. Milou verzorgde de huisstijl met o.a. (sub)logo's, de kleuren, de fonts en beeldmerkjes.

Dit zorgde voor een mooi geheel en een stevig fundament voor de website! 

1

Doordat we de website van Kristel realiseerde in Showit, konden we alle kanten op met de vormgeving. Speels gebruik van illustraties zorgen voor een speelse uitstraling.

Website

webdesign

2

Kristel van den Bosch | www.kristelvandenbosch.nl

"

"

Studio Above heeft mij geholpen bij het bouwen van een nieuwe website die professioneler oogt, duidelijk is en aansluit bij mijn nieuwe locatie. Het is een frisse website geworden die helemaal past bij wie ik ben, waar ik voor sta en bij mijn doelgroep. Ik ben trots op het resultaat en met de samenwerking die ik met Studio Above heb gehad, een dikke aanrader dus!

Deel dit Project

met iemand die dit ├ęcht moet zien

website hulp premium

Wil jij ook een website laten maken op basis van 1 van de templates? Bekijk hier de werkwijze en startpakketten: