Buro Bis

portfolio project

Dit project omvat:

pakket premium + extra's

- website bouw op basis van template Next Level + delen custom ontwerp

Tijdsduur: 7 weken van start bouwen tot oplevering.
Opleverdatum: 21 april 2021

bezoek de website

Showit

Anneke Chen, eigenaar van Buro Bis, organiseert enthousiaste teambuildings die je laten lachen. In de lockdown ontplofte haar Instagram nadat ze theaterlessen voor kinderen. Inmiddels bijna 10.000 volgers rijker focust ze zich weer op energizers voor volwassenen en nooit meer saaie teambuilding.

Eind 2020 kwam Anneke bij mij met de vraag voor een nieuwe website. De oude website was geen goede match meer. Buro Bis is gegroeid en was heel hard toe aan een website die past bij wat Buro Bis doet en wie Anneke is. 

En dat is gelukt! Lees snel verder voor een inkijkje in het proces.

Project omschrijving

case

Logo & Huisstijl

de basis

Mevrouw Knot maakte de huisstijl van Anneke, waarmee ik nauw samenwerkte voor deze website. Milou verzorgde de huisstijl met o.a. het logo, de kleuren, de fonts en een aantal illustraties. Dit zorgde voor een mooi geheel en een stevig fundament voor de website!

1

Doordat we de website van Anneke realiseerde in Showit, konden we alle kanten op met de vormgeving. Speels gebruik van grafische elementen en cirkels in de kleuren van Mevrouw Knot, zorgt voor een fris resultaat wat helemaal past Buro Bis.

We zijn begonnen vanaf het template Next Level, maar wel met wat aanpassingen. Daardoor is valt deze website net niet helemaal in het premium pakket.

Website

webdesign

2

Dankzij Arjanne heb ik een frisse, nieuwe website waar ik enorm trots op ben! De huisstijl (door mevrouw Knot) is geweldig samengekomen met het webdesign van Arjanne. Ook dacht Arjanne heel fijn mee in wat de beste keuzes zijn voor een topwebsite. Ik ben blij!

Anneke Chen | www.buro-bis.nl

"

"

Deel dit Project

met iemand die dit ├ęcht moet zien

website hulp deluxe

Wil jij ook een website laten maken op basis van 1 van de templates? Bekijk hier de werkwijze: