Be Coco

portfolio project

Dit project omvat:

pakket deluxe

- Webdesign op maat
- Webshop
- Salespage

Tijdsduur: +/- 10 weken van intake tot oplevering.
Opleverdatum: 19 februari 2020

bezoek de website

www.be-coco.nl

WordPress

Eind 2019 kwam Femke bij mij voor haar nieuwe academy website. We hebben haar academy ingericht in blogvorm op een WordPress website. Maar naast een functionele website om haar online academy te geven, heeft ze natuurlijk ook een website nodig om haar klanten binnen te halen.

En die website, dat werd Be Coco.

Project omschrijving

case

Logo & Huisstijl

de basis

Toen Femke bij mij kwam had ze nog geen huisstijl. Deze heeft ze door Mevrouw Knot laten maken. Naast haar logo en kleuren heeft Milou (eigenaresse van Mevrouw Knot) verschillende grafische elementen gemaakt voor de website, bijv. de vlakken en de krulletjes. Hoewel ik niet het projectmanagement deed voor deze website, heeft Milou de huisstijl aan mij over gedragen (naast femke) en een toelichting gegeven over hoe ze dit voor zich zag in de website. Ook heb ik tussendoor geschakeld met Milou over het website ontwerp. Hieronder vind je de ontworpen logo en kleuren door Mevrouw Knot, wat onderdeel is van de huisstijl en welke de basis van de website vormde.

1

Nadat Milou de huisstijl heeft ontworpen zijn we aan de slag gegaan met de bouw van de website. Welke pagina's zijn nodig? Welke indeling gaat de website krijgen? Ik begon met bouwen en nadat ik de opzet klaar had leverde Femke haar foto's en teksten. Femke is fotograaf, dus foto's genoeg! En de teksten schreef ze zelf. 

In de website staan verschillende formulieren welke gekoppeld zijn aan Active Campaign. Ook deze werden meegenomen in de opmaak. 

Na oplevering van de website gaf ik Femke een website training en inmiddels heeft ze haar website al flink uitgebreid.
Bekijk hieronder een deel van de website:

Website Opzet

webdesign

2

Deel dit Project

met iemand die dit écht moet zien

volg be coco op instagram

Nieuwsgierig naar de rest van haar website of de academy van Femke?