Bouw een ijzersterke website!

direct aanmelden

in 6 weken een professionele website waarmee jij je droomklanten binnen gaat halen

Jij verkoopt een dienst, bent de beste voor jouw klanten en ze druppelen binnen via jouw fantastische website. Jouw website laat zien dat je anders bent dan anderen en speelt helemaal in op de behoeften van jouw ideale klant. Daardoor zorgt je website voor inkomsten en ben jij een gelukkige ondernemer. 

Ho, stop! Dit is niet helemaal waar. Je zou dit wel willen, maar dit is misschien niet helemaal de huidige situatie.

Zou jij ook zo graag naar bovenstaande situatie willen?
Lees dan snel verder!

Het is tijd om jezelf en je bedrijf serieus te nemen

Is dit herkenbaar?

Je hebt nog helemaal geen website, maar je wil gelijk goed van start.

Je bent begonnen aan je website, maar je krijgt het maar niet zoals je hem in je hoofd hebt.

Uren heb je gespendeerd aan je website. Inmiddels gefrustreerd omdat je hem maar niet krijgt zoals jij wilt. Met trillende handen druk je toch maar op de knop om je website live te zetten. Op hoop van zegen. Iets is beter dan niets.

Je besteed de bouw van je website uit, maar de webdesigner krijgt hem niet helemaal gebouwd zoals jij hem in je hoofd hebt. Kon je het maar zelf..

Je bent al een tijdje op weg, hebt je website ook al een tijdje staan, maar er komen eigenlijk geen klanten binnen via je website.

Je bent ooit zelf begonnen aan je website, maar het is toch een stuk technischer dan je dacht dat het zou zijn..

Ja, hoe los ik dit op?

Hoe zou het zijn als...

...je zelf de controle hebt over jouw website, hem zelf kan bouwen én weet hoe je hem moeiteloos aan kunt passen?

...jouw website vóór je gaat werken?

...je website bezoekers staan te springen om jouw dienst af te nemen?

...je hierdoor meer inkomsten gaat binnenhalen en ondernemen weer leuk wordt?

...je niet meer bang hoeft ze zijn voor concurrentie, omdat jouw website bij jou en je bedrijf past én naadloos aansluit op je ideale klant?

...je zelfverzekerd mensen naar je website stuurt, omdat hij precies is zoals jij hem in je hoofd hebt.

Wat nou als ik jou vertel, dat dit allemaal mogelijk is? Dat jij dit zelf kunt doen? Dat jij over 6 weken je eigen professionele website hebt gemaakt en exact weet hoe je hem aanpast en bijhoudt?

Je bent hier op de goede plek.

In mijn online programma vertel ik je hoe ik websites bouw voor mijn klanten en wat belangrijk is om bezoekers te overtuigen, zodat jij straks net als ik óók je droomklanten binnen gaat halen met je website.

Dit wil ik!

Je bent hier op de goede plek.

In mijn online programma deel ik met je hoe ik websites bouw voor mijn klanten en wat belangrijk is om bezoekers te overtuigen, zodat jij straks net als ik óók je droomklanten binnen gaat halen met je website.

Na dit programma:

Staat jouw nieuwe website, die je ideale klant aanspreekt. 

Weet jij precies waar je op moet letten om je website gebruiksvriendelijk te maken voor de bezoeker.

Is het niet meer ingewikkeld om jouw ideale website te maken. Het wordt zelfs leuk!

Kun jij je website maken zoals jij hem in je hoofd hebt.

Heb jij een website met een creatieve vormgeving en die opvalt in de massa.

Ben jij onafhankelijk van een webdesigner. Je hebt de touwtjes in eigen handen! Reken maar uit hoeveel geld je dat gaat schelen. Niet alleen in het laten bouwen van je website, maar denk ook aan al die updates en aanpassingen na de lancering. Dit kun jij na dit programma allemaal zelf en scheelt jou duizenden euro's. Ik overdrijf niet.

Kun jij ook nog eens je tarieven verhogen, want je hebt een professionele website waarmee jouw websitebezoekers jouw bedrijf serieus nemen.

Ben jij klaar met gedoe en stress rondom je website en het niet weten wat je nou eigenlijk aan het doen bent?

Klaar voor meer rust en grip op je bedrijf?

Ga dan samen met ons dit avontuur aan.

Ik ben er klaar voor

De investering voor dit programma is €997,- excl 21% btw.

Dit is inclusief:

> Website template t.w.v. €299,- 

> 6 modules met werkboeken en video's

> Toegang tot de online community

> Een livedag online via zoom (tijdelijk los bij te boeken!)

01

Website template t.w.v. €299,-
Waardoor je een supersnelle start hebt in het bouwen van je nieuwe unieke website. Je hoeft niet vanaf 0 te beginnen, ik heb het voorwerk alvast voor je gedaan! Zo maak jij gebruik van mijn creativiteit en ervaring.

02

Livedag via Zoom
Waarin je jouw website ook daadwerkelijk gaat bouwen onder mijn begeleiding. Je krijgt uitleg over Showit, 1-op-1 tijd om vragen te stellen en tijd om aan je website te werken. Let op: Deze moet je los bij boeken. Dit kan hier!

03

6 Modules met video's en werkboeken
Waardoor jij straks alle kennis hebt om jouw website te gaan bouwen en aan te passen. Ik neem je mee in de ideale voorbereiding voor jouw nieuwe website en ik leg je o.a. uit hoe je jouw ideale klant aanspreekt, hem/haar meeneemt in jouw website en leert hoe je je website lanceert. Natuurlijk vertel ik je ook hoe je je website klaar stoomt voor Google en hoe je hem live zet.

04

Online Community
Je krijgt toegang tot de online community, waardoor je met andere deelnemers kunt sparren over je website, je bedrijf en je dienst. Je kunt hier je vragen stellen.
Geen Facebook nodig! 

De investering

en wat je ervoor krijgt

Jouw droomklant aantrekken met je nieuwe website, zodat je meer rust hebt in je bedrijf en ondernemen weer leuk wordt. Dat is wat jij wilt!

Nog tot wk 25 in 2022!

Na dit programma staat jouw website! Je begrijpt hoe Showit werkt, weet hoe ik websites bouw voor mijn klanten en hebt dit zelf toegepast op jouw eigen nieuwe website. Het is echt een totaalpakket. Over 6 weken heb jij een ijzersterke website die opvalt in de massa én jouw ideale klant aanspreekt, zodat jij meer omzet binnen gaat halen en gaat werken met de leukste klanten.

Meld je nu aan

vorige

volgende

Reviews:

van tevreden klanten

Ik ben blij dat ik gekozen heb om hier aan mee te doen. Ik weet nu zelf hoe showit werkt en hoe mijn website in elkaar zit. Je hebt duidelijke uitleg en als je er toch niet uit komt kan je je vraag stellen in de communicatie. Je neemt vragen mee tijdens de Q&A waar we met je mee kunnen kijken hoe iets werkt, wat fijn is want dan zie je direct hoe het moet.

wendy - wendy kolkman fotografie

programma deelnemer

Het is een hele fijne, leerzame cursus, waar je stapsgewijs steeds dichter bij je doel komt; het maken van die perfecte website! Heel fijn om zelf de touwtjes in handen te kunnen houden, als je zo nu en dan je website wil updaten!

celine wilke - Cé Yes

programma deelnemer

Het programma heeft een hele goede opbouw, waardoor je stap voor stap steeds meer bij je einddoel komt:
'Die perfecte website '.

Je ziet gelijk resultaat van wat je hebt gedaan en dat motiveert echt heel erg.

Ik ben zeker enthousiast en zou dit zeker aanraden.

jolijn - jolijn mulder interieur

programma deelnemer

Toen ik ging werken met Arjanne, besefte ik al gauw dat overstappen van WordPress naar Showit een goede keuze was. Het is zoveel gebruiksvriendelijker! Na werken met Arjanne weet je precies wat er nodig is om live te gaan met je website. Arjanne leert je de technische onderdelen van Showit en je gaat ook echt zelf aan de slag. Een perfecte combi als je het mij vraagt. Als je zelf je website wil maken en kunnen aanpassen, dan is dit echt iets voor jou!

eline - The brand movement

masterclass deelnemer

Ik zag er als een berg tegenop om zelf mijn website te maken, maar wat een verslaving is het als je er eenmaal mee aan de slag bent! Met het template van Studio Above is het ontzettend eenvoudig om er zelf jouw eigen touch aan te geven en heb je hem snel af. Echt een aanrader! Nooit meer anderen hoeven vragen om jouw website aan te passen, maar het zelf a-la-minute kunnen doen. Top!

Nicole Wenting | www.nicoleregelthet.nl

masterclass deelnemer

Een leuke dag met al een mooie basis van mijn nieuwe website in the pocket. Leuk dat je meteen ziet hoe je site eruit komt te zien, erg fijn als je net zo visueel bent in gesteld als ik. Aanrader!

laura hindriks | www.laurahindriks.nl

masterclass deelnemer

Wat een heerlijkheid! Eindelijk een programma dat websites bouwen leuk maakt. Alsof ik een fotoboek aan het maken ben, met heel veel fijne, makkelijke opties die het voor een control-freak als mij echt leuk maken om het zelf te doen. De masterclass was goed opgebouwd met een fijne balans tussen uitleg, zelf aan de slag en 1 op 1 hulp tussendoor. Het resultaat na 1 dag had ik op een andere manier nooit zo snel voor elkaar gekregen.

claartje | www.teamstories.nl

MASTERCLASS deelnemer

Een website maken met showit met hulp van Arjanne en Nienke is echt aan te raden! Showit werkt heel erg fijn en Studio Above begeleidt je ontzettend goed met het maken van je website. Ik vond website maken echt de grootste uitdaging ever en nu heb ik er gewoon plezier in!

laurien - Riverbloom | www.riverbloom.nl

masterclass deelnemer

De Masterclass van, het voor veel mensen onbekende Showit, is echt een aanrader! Binnen enkele uren heb je een heel duidelijk beeld van de mogelijkheden en doordat je je vooral kunt focussen op de vormgeving i.p.v. het technische gedeelte, is het echt een feestje. Daarnaast maakt de hulp en kennis van Arjanne dit echt tot een nuttige dag waar je het maximale uit kunt halen.

mirjam odijk | Studio Jansie

MASTERCLASS deelnemer

Showit is een heel fijn overzichtelijk programma om je website in te bouwen. Wanneer de basis staat, vul je zo de hele website naar wens in. De tip om een gehele dag te blokken om dit te doen is zeker een tip die ik meeneem voor de toekomst.

samantha | hotel restaurant sam

MASTERCLASS deelnemer

vorige

volgende

Reviews:

van tevreden klanten

programma deelnemer

Ik had al vrij veel klaar voor het maken de Website. Zo had ik bijna al mijn teksten al geschreven en daarom vroeg ik me af of het meerwaarde zou hebben voor mij om dat proces weer door te gaan.
Na een belletje met Arjanne, was ik overtuigd. Zij legde me duidelijker uit wat ik kon verwachten waardoor ik nog even goed mijn voor en tegens kon afwegen. De uitleg over Showit heeft me doen inzien dat inderdaad iedereen een website kan maken.
Ook vond ik de lessen over je ideale klant erg interessant.
Door het schrijven van mijn persona heb ik toch de teksten het er der wat aangepast. De stok achter de deur met dit is ook programma erg fijn.

Het is een hele fijne, leerzame cursus, waar je stapsgewijs steeds dichter bij je doel komt; het maken van die perfecte website! Heel fijn om zelf de touwtjes in handen te kunnen houden, als je zo nu en dan je website wil updaten!

Celine Wilke | ce-yes.com

programma deelnemer

Ik als leek op het gebied van web design vond het vooral lastig om in te schatten of ik er zelf helemaal uit zou komen. Na Arjanne gesproken te hebben op instagram was ik om en kreeg ik juist de energie om dit te gaan doen en de uitdaging aan te gaan. Dat er nu bijna een website staat, dat had ik niet in een relatief kort tijdsbestek verwacht. Ik ben erg blij dat ik heb mee gedaan met de cursus! 

Het programma heeft een hele goede opbouw, waardoor je stap voor stap steeds meer bij je einddoel komt:
'Die perfecte website'.

Je ziet gelijk resultaat van wat je hebt gedaan en dat motiveert echt heel erg.
Ik ben zeker enthousiast en zou dit zeker aanraden.

jolijn mulder | jolijnmulderinterieur.nl

PROGRAMMA DEELNEMER

Het idee dat ik zelf een website zou gaan maken zag ik niet zitten. Ik heb er toch geen verstand van, ik dacht echt dat gaat niet goed komen.
 Ik ben blij dat ik gekozen heb om dit programma te doen. Ik weet nu zelf hoe Showit werkt en hoe mijn website in elkaar zit. Je hebt duidelijke uitleg en als je er toch niet uit komt kan je je vraag stellen in de community. Je neemt vragen mee tijdens de Q&A waar we met je mee kunnen kijken hoe iets werkt, wat fijn is, want dan zie je direct hoe het moet.

Wendy | wendykolkmanfotografie

Ik zag er als een berg tegenop om zelf mijn website te maken, maar wat een verslaving is het als je er eenmaal mee aan de slag bent! Met het template van Studio Above is het ontzettend eenvoudig om er zelf jouw eigen touch aan te geven en heb je hem snel af. Echt een aanrader! Nooit meer anderen hoeven vragen om jouw website aan te passen, maar het zelf a-la-minute kunnen doen. Top!

Nicole Wenting | www.nicoleregelthet.nl

masterclass deelnemer

Wat een heerlijkheid! Eindelijk een programma dat websites bouwen leuk maakt. Alsof ik een fotoboek aan het maken ben, met heel veel fijne, makkelijke opties die het voor een control-freak als mij echt leuk maken om het zelf te doen. De masterclass was goed opgebouwd met een fijne balans tussen uitleg, zelf aan de slag en 1 op 1 hulp tussendoor. Het resultaat na 1 livedag had ik op een andere manier nooit zo snel voor elkaar gekregen.

claartje schouten | www.teamstories.nl

masterclass deelnemer

Toen ik ging werken met Arjanne, besefte ik al gauw dat overstappen van WordPress naar Showit een goede keuze was. Het is zoveel gebruiksvriendelijker! Na werken met Arjanne weet je precies wat er nodig is om live te gaan met je website. Arjanne leert je de technische onderdelen van Showit en je gaat ook echt zelf aan de slag. Een perfecte combi als je het mij vraagt. Als je zelf je website wil maken en kunnen aanpassen, dan is dit echt iets voor jou!

eline van gurp | Thebrandmovement.nl

masterclass deelnemer

Over mij...

Mijn naam is Arjanne en sinds 2014 maak ik professioneel websites voor klanten. Dit deed ik in WordPress, maar het technische deel vond ik niet zo leuk. Ik ken de struggles en de frustraties!

Toen ik 1,5 jaar geleden Showit leerde kennen werd ik direct fan! Het liefst werk ik alleen nog maar met dit programma. Alles precies bouwen zoals je het in je hoofd hebt, geen technische updates meer én geen risico's dat je website er niet meer door werkt.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zelf zijn website kan bouwen, als je maar de juiste tools en begeleiding krijgt. Ik besloot dat ik mensen wilde gaan leren hoe ze zelf hun website kunnen maken, onafhankelijk van een webdesigner.

Zelf je website bouwen leidt tot lagere kosten, zelfregie en duidelijkheid van wie jouw doelgroep is.
Opvallen in de markt en nieuwe klanten binnen halen die echt passen bij jouw bedrijf.  Zelf nieuwe ideeën gelijk uit kunnen werken. Jouw bedrijf veranderd en jouw website dus ook. Zie je website als een huis, het is nooit af. Super belangrijk dus dat jij zelf hierin kunt werken.

En nu is het zover! Jij kunt zelf leren om een website te bouwen (zonder te coderen en technisch gedoe!), die gaat zorgen voor rust in je bedrijf en dus rust in je privé leven.

Ik deel je in mijn online programma mijn ervaring, kennis en tools, beantwoord je vragen, zodat jij met trots jouw nieuwe website gaat lanceren!

Wat komt er aan bod?

De modules

Week 1

Jouw droomklant

Wie is jouw ideale klant? Dat gaan we vandaag ontdekken. Wat is een ideale klant voor je website? Ook gaan we de tekst voor de 'Over Mij' pagina schrijven.

Week 2

Je aanbod

We gaan nu aan de slag met je aanbod. Hoe presenteer je die zo op je website dat jouw ideale klant dit aanbod gaat afnemen en misschien nog wel meer?

Week 3

De pagina's van je website

Welke pagina's moeten er in je website komen en hoe worden deze aan elkaar gelinkt? Wat is een goede volgorde? We gaan aan de slag met je customer journey!

Week 4

Kies je template & bepaal de inrichting

Nu komt een leuk onderdeel! Je gaat kiezen welk template je gaat gebruiken als basis voor je website! Je gaat nu alle foto's verzamelen en teksten afronden.

Week 5

De livedag!

Dit is de week van de livedag! De livedag is een hele dag die je apart zet om aan je website te gaan werken. Je krijgt uitleg over Showit, gaat zelf aan de slag en er is tijd om vragen te stellen.

Week 6

Koppel je domeinnaam & Plan de lancering

De laatste week! We gaan je domeinnaam koppelen, ik geef je SEO tips, je plant de lancering van je website en bedenkt wat hier mogelijk voor actie aan vast komt en hoe je de lancering gaat delen.

Celine: "Het is een hele fijne, leerzame cursus, waar je stapsgewijs steeds dichter bij je doel komt; het maken van die perfecte website! Heel fijn om zelf de touwtjes in handen te kunnen houden, als je zo nu en dan je website wil updaten!"

Wil jij een website die voor je werkt? Een website die waarin jouw ideale klant zich aangesproken voelt? Een website die bezoekers omzet in klanten? Een website met een professionele uitstraling en opvalt in de massa? Een website waarin je ook nog eens zelf de controle hebt over de inhoud?
Tijdens mijn online programma werk je 6 weken, onder professionele begeleiding, aan de nieuwe website voor jouw bedrijf.

Investering programma: nu €997 ipv €1297,- excl. btw

Startdatum: Wanneer jou uitkomt

Na aanschaf direct toegang tot alle modules

De cursus is helemaal online te volgen in je eigen tijd

De praktische info

Excl. Showit abonnement*

Excl. Domeinnaam, koop deze vast bij Vimexx

Betaling in 2 of 3 maandtermijnen is mogelijk. De eerste termijn betaal je direct, de andere na een maand.

De huisstijl en fotografie valt onder je voorbereiding, begin hier nu vast mee!

Op het ticket zijn onze algemene voorwaarden van kracht.

Alleen icm Studio Above template (deze krijg je cadeau!)

Goed om te weten...

Gratis website template naar keuze uit mijn shop

* De prijzen van het Showit abonnement vind je hier.  Zorg dat je het abonnement pas 1 dag voor de livedag aanvraagt of wanneer je niet deelneemt aan de livedag wanneer je wilt starten. Dan kun je optimaal gebruik maken van de proefperiode (14 dagen gratis).
Let op: Je hebt voor het Showit abonnement een creditcard nodig!

bestel nu je ticket

3 maanden toegang tot alle lessen

Je wordt onderdeel van een online community, zodat je onderling kunt sparren en elkaar je vragen kunt stellen

Deze masterclass is bedoelt voor ondernemers met een dienst, die de commitment aan gaan om zelf hun website te bouwen met mijn hulp, kennis en tools. Twijfel je? Neem contact op!

Nog tot wk 25 in 2022!

Jolijn: "Dat er nu bijna een website staat, dat had ik niet in een relatief kort tijdsbestek verwacht. Ik ben erg blij dat ik heb mee gedaan met de cursus! "

Ja, ik ben erbij!

De investering voor dit programma is nu €997,- ipv €1297,-.

Dit is inclusief:

5 modules met werkboeken en video's

Toegang tot de online community

Nu inclusief website template! 


Jaaa, super leuk!! Ik doe hier even een vreugdedansje voor je!

Bestel je ticket:

Betalen in 1 keer:

koop je toegangsticket

koop je toegangsticket

Betalen in 2 of 3 termijnen

Stuur na het volgen van les 4.1 een mailtje naar ons met welk template je wilt en je factuur in de bijlage.

Je kunt na aankoop van je ticket direct starten en houdt 3 maanden toegang tot de modules.

FAQ

twijfel je nog? Je bent niet voor niets helemaal onderaan deze pagina gekomen. als je toch nog twijfelt, hier enkele veelgestelde vragen & mijn antwoorden.

Heb ik technische kennis nodig voor dit programma?

Nee! Dat is nou net het leuke aan Showit. Je hoeft niet te kunnen coderen en Showit is niet technisch. Elk nieuw programma heeft natuurlijk een leercurve, maar ik ga je alles uitleggen tijdens de livedag (let op: los voor aanmelden). Nog niet overtuigd? Check vast mijn YouTube video's!

Ik wil graag meedoen, maar de investering komt me nu niet uit. Kan ik betalen in termijnen?

I get it! En daarom kun je in 2 of 3 maandtermijnen betalen. De eerste betaal je bij het reserveren van je plekje, de tweede een maand later en de eventuele 3e nog een maand later.

Ik heb nog nooit van Showit gehoord, iedereen gebruikt WordPress. Is dit wel een slimme zet voor mij?

WordPress is het meest gebruikte programma om je website in te bouwen, maar dat wil niet zeggen dat dit voor jou de ideale match is. Ik werk er al 7 jaar mee, maar toen ik Showit leerde kennen ging er een wereld voor me open! Het werkt alsof je in een vormgevingsprogramma werkt: Alles is drag & drop en je zit niet vast aan een raster. Daarnaast heb je geen technische updates in Showit met het risico dat je website kapot gaat. Do I need to say more? Bekijk hier de website van Showit. Let op, het is een Amerikaans bedrijf, ook het programma Showit is in het Engels.

Het programma duurt 6 weken, maar ik heb nú een nieuwe website nodig.. Waarom zo lang?

Een goede website maken kost tijd! En als je een website wilt laten maken door een webdesigner zal dit ook zeker 6 weken in beslag nemen. Als diegene al direct tijd vrij heeft in zijn/haar agenda. 

Ik heb nog geen huisstijl, kan ik toch meedoen?

Een goede huisstijl is herkenbaar, past bij je bedrijf en vormt de visuele basis van je website. Ik raad daarom aan deze al te hebben voor dat je start met het bouwen van de website. Maar pas in week 5 gaan we écht aan de slag met het bouwen, dus zorg dat hij in ieder geval dan klaar is. Maak hem zelf met Canva of huur een grafisch ontwerper in, zoals The Brand Movement of Mevrouw Knot! Let op, het laten maken van een huisstijl kost vaak ook een week of 6. Wacht dus niet te lang!

Waar moet ik mijn domeinnaam vastleggen?

Je domeinnaam is je website adres, wat begint met www en eindigt met bijv. .nl. Ik adviseer je om deze vast te leggen bij Vimexx, als je mogelijk wilt dat je mijn hulp kunt inschakelen met het koppelen met Showit. Mocht je een mailadres willen met je domeinnaam erin (wel zo profi!), dan heb je hier een klein hosting pakket voor nodig. Bij Vimexx kan dit al voor €0,45 per maand!

Heb ik een creditcard nodig?

Yes, om je abonnement bij Showit te betalen heb je een creditcard nodig. Heb je er geen en wil je hem ook nog niet aanvragen? Probeer dan je ouders of een goede ondernemersvriendin. 

Wat zijn de kosten van Showit?

De kosten zijn afhankelijk van je wensen. Heb je een blog nodig? Of redirects (doorstuurlinkjes van je oude website naar je nieuwe)? Ga dan voor pakket 2 of 3. De abonnementen beginnen bij $19 per maand en lopen op tot $34 per maand. Geloof mij, het is je investering meer dan waard! Dit is inclusief het gebruik van het programma, goede support van Showit via chat en hosting voor je website. Scheelt je daar weer kosten in. 
Ook heb je geen duur technisch onderhoudsabonnement nodig, omdat er geen technische updates zijn. Aanpassingen aan je website kun je vanaf nu met Showit ook zelf. Win win!
PS: Sluit het abonnement 1 dag voor de livedag af, dan kun je optimaal gebruik maken van de proefperiode.

Kan ik echt zelf mijn website bouwen?

Ik ken je waarschijnlijk nog niet. Heb je altijd veel moeite met het leren van nieuwe programma's? Dan is dit misschien niet de beste keuze, elk programma heeft een leercurve. Lukt dit je meestal wel? Showit heeft echt maar een kleine leercurve én ik leg het hele programma uit. Je hoeft niet te coderen en het is veel minder technisch dan bijv. WordPress. You can do this!

Hoelang heb ik toegang tot het online programma?

Het programma duurt 6 weken, maar je hebt vanaf de startdatum 3 maanden toegang, zodat je tijdens het afmaken van je website alles nog terug kunt kijken.

Hoeveel tijd moet ik reserveren in mijn agenda?

Ik adviseer om elke week 0,5 tot 2 dagen te reserveren om de opdrachten goed uit te werken. De tijd hangt af van hoe ver je zelf al bent in je bedrijf. In module 5 van 6 vind de livedag plaats, dit is een hele dag. Na deze dag nog zeker 2-7 hele dagen reserveren in je agenda om te werken aan je website. Afhankelijk van hoeveel je aan wilt passen van het gekozen template. Wacht niet te lang na de livedag, zodat de informatie nog vers in je geheugen zit.  Plan bijvoorbeeld heel week 6 van het online programma vrij voor het online programma. Geen must, maar zo heb je wel de website af als het programma klaar is en is alle informatie nog vers in je geheugen. Leg het gewoon nu al vast in je agenda :). Kies je niet voor de livedag? Dan ben je waarschijnlijk wat langer bezig, omdat je het programma zelf uit moet zoeken.

Is Showit wel goed voor mijn SEO?

Yes! Je kunt aan elke pagina een seo titel, meta description en keywords toevoegen. Ook kun je voor social media en whatsapp een uitgelichte afbeelding toevoegen. 
Als je kiest voor het 2e of 3e Showit abonnement, kun je ook nog eens redirects (doorstuurlinkjes van je oude website naar je nieuwe) toevoegen, zodat mensen niet op een 404 belanden. Je kunt alt teksten toevoegen aan je afbeeldingen en elk tekst element een H1, H2, H3, nav of p tag geven. Daarnaast zijn je teksten inhoudelijk natuurlijk belangrijk!

Waar kan ik de website templates zien?

Het beste werkt om dit programma met één van mijn website templates te doen. Let op: Alles is in de templates aan te passen! De kleuren, lettertypen (eigen lettertypen uploaden is mogelijk), foto's, teksten, maar ook grootte van elementen of juist de vorm of dingen toevoegen/weghalen. Hier kun je ze bekijken!

Twijfel je nog steeds?

Je hebt niet voor niets al deze hele pagina tot hier gelezen. Maar als je nog steeds twijfelt, plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij in. Dan kan ik je vragen beantwoorden en kun je mij je twijfels laten weten. Ik beloof je dat ik eerlijk zal zijn!

Ik wil me aanmelden!

Kan ik een shop bouwen in Showit?

Een webshop is geen onderdeel van mijn online programma. Je kunt wel een webshop bouwen, maar ik zou dit vooral gebruiken voor het ondersteunen van je dienst. Heb je  maar een paar producten? Dan kan je dit realiseren i.c.m. Shopify Lite. Bekijk deze video hoe het werkt. Heb je een grote shop of ben je van plan veel producten aan te bieden (meer dan 50), dan zou ik niet gaan voor Showit.

Kan ik een online academy bouwen in Showit?

Jij wilt je eigen online academy? Super tof, doen! Ik heb hier wat informatie geschreven over hoe ik dit doe.

Welke software gebruik jij voor je online programma?

Ik maak gebruik van The Huddle. Een community en e-learning systeem in 1. Na diverse cursussen hierin te hebben gemaakt ben ik fan!