Hoe bouw je een website die jouw droomklanten binnenhaalt?

webinar

Misschien heb je al een website, maar je weet eigenlijk niet zo goed of hij goed in elkaar zit. Of je weet stiekem al dat er veel meer uit te halen valt. 

Dan zit je op de goede plek! In dit webinar ga ik je uitleggen wat nou belangrijk is voor die strategische website die gaat zorgen voor meer klanten. 

Na dit webinar kun je gelijk aan de slag!

Een website die jouw droomklanten binnenhaalt

Meld je gratis aan!

webinar

Praktische info:

Wanneer: woensdag 22 juni om 14:00 uur en donderdag 23 juni om 10:00 uur. Het duurt ongeveer een uurtje.

Kosten: Het is gratis!

Good to know: Ik geef het webinar lekker intiem via Zoom, er zijn een maximaal aantal plekjes beschikbaar. We kunnen elkaar dus ook zien! Om deze reden geef ik ook alleen een replay aan de mensen die zich hebben aangemeld en is hij achteraf niet meer verkrijgbaar. Zorg dus dat je je aanmeldt :).

ik wil erbij zijn!

Het begon allemaal in november 2014. Ik, Arjanne, schreef Studio Above in bij de KvK. Met als doel om gebruiksvriendelijke websites te gaan bouwen voor ondernemers om een portfolio te bouwen waarmee ik kon gaan solliciteren naar een baan in loondienst. 

3x raden wat er gebeurde: Er kwamen opdrachten. Ik vond het leuk. Ik ben niet meer gestopt.

Verschillende websites, een hele hoop bijbaantjes, 2 freelance jobs, een hbo deeltijdstudie user interaction design (webdesign gebruiksvriendelijkheid) veel ups en downs was het zover: Ik durfde de stap te nemen om in 2016 fulltime voor mezelf te gaan. 

Inmiddels heb ik die hbo studie in 2017 afgerond, al heel wat websites mogen maken, diverse businesscoaches gehad, mijn hele bedrijf omgegooid.. En ik heb vooral heel, veel, geleerd. Ik weet nu wat nodig is om een ijzersterke website neer te zetten. Wat werkt en wat niet werkt. Van projecten waar ik geen energie uit haalde naar mijn droomklanten! 

En dat gun ik jou ook.

Ben jij klaar voor een ijzersterke website? Meld je dan aan voor het webinar. 

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!

Hi, ik ben Arjanne, you're host!

let's meet!

wie geeft dit webinar?

ik ben erbij!

Arjanne

Ben jij er bij?

Helaas, het webinar is al geweest. Je kunt je niet meer aanmelden.

Veel van de informatie die ik deelde komt uit het programma 'Bouw een ijzersterke website in 6 weken'. Deze heb ik onlangs helemaal vernieuwd!

Wil jij een ijzersterke website die gaat zorgen voor meer droomklanten? Bekijk dan zeker even dit programma:

naar het programma